Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už bylo úplně uhozené! Uznávám, že některé pasáže byly celkem vtipné jako například Lokiho zrady a nebo jeho verze aligátora, ale to prostě nestačí! Už si připadám jako bych sledoval nějakou pohádku od Disney ze Země Nezemě. Momentálně je vše dělané pouze na efekt a příběh ani nikam nevede. Přirovnání k pohádce dává asi největší smysl, neboť z našeho antihrdiny se stal snad ten největší dobrák ve vesmíru, který neustále nosí ten svůj směšný outfit (košilka a kravata a kdyby ji neztratil, tak by nosil i tu svoji připitomělou bundu s nápisem Variant na zádech). Samozřejmě nesmí chybět ani to, že se nám zamiloval. No nevím jak vy, ale mně se mnohem více líbil jako ten sebestředný prohnaný a záludný (přesto sympatický) záporák. Vizuál je moc hezký, ale to je tak jediné co ještě mohu pochválit. Ze zvědavosti dokoukám i poslední díl, ale s Marvel seriály jsem skončil. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl, jen pár věcí mi brání v přidělení plného počtu. Zaprvé bylo občas až bolestivé očividné, že herci stojí před zeleným plátnem, a ty barevné filtry to mysli spíše zvýrazňovaly než aby to maskovaly. A pak je tady ta rozlučková scéna, kdy si postavy znovu objasní plán a rozloučí se a tak - přišla mi prostě přehnaně seriózní a dramatická. Tyto vlastnosti sice k Lokimu patří, ovšem sem se mi nehodily, ne tímto způsobem. Tento dialog a celkově celou tuto scénu jsem už viděl v jiných filmech milionkrát, nic nového. Jinak ovšem epizoda skvělá. Různé varianty Lokiho byly neskutečně zábavné (Richard. E. Grant měl i ve svém směšném kostýmu obrovské charisma a svou roli stoprocentně prodal), vzájemné podrážení mezi nimi bylo zcela věrné oné postavě, k tomu byl díl plný easter eggů a fan service (Thanoscopter, helma Giant Yellow Jacket?), a celkově šíleností - líbí se mi, že seriál se nebojí být divný (Croki, Throg,…). A úplné finalé s Aliothem zabředlo do nádherného fantasy teritoria, které nás asi ve velkém čeká v příští, bohužel již poslední epizodě. Journey into Mystery - 85% PS: tip, kdo bude záporákem série - bude to Loki. Ačkoliv bych moc rád viděl Kanga a velice by se sem hodil, myslím, že by ho bývali představili nebo alespoň jeho přítomnost naznačili dříve. Navíc je seriál 100% o Lokim, o jeho neúspěších, objevování a překonávání sebe sama. Další Variant Loki jako záporák mi tedy dává největší smysl. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki se přes nepodařený začátek parádně rozjíždí a mě skoro mrzí, že další díl bude poslední. Pokud jsem dříve vytýkal levný vzhled, tak zde se postprodukce odvázala. Prázdnota má parádní feel, ponouká mnoho easter eggů pro geeky a celkově je prostředí oproti rigidní hale TVA osvěžující změnou. Loki se taky konečně přestává chovat jako užvaněné pako a jeho vztah k Sylvii se vyvíjí možná očekávaným, avšak soudím, že pro většinu fanoušků přívětivým způsobem. Závěř je bombový a starý Loki byl totální frajer. Snad poslední epizoda udrží nastavenou laťku. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki pred bránami ničoty zisťuje, že nie je zďaleka tá najhoršia verzia samého seba, v jednom univerze je dokonca krokodíl. Na centrále TVA zatiaľ Loki v ženskej podobe hľadá zdroj moci TVA a odhaliť tak jej tajomstvá. Prevedenie: Minulou časťou už definitívne skončila detektívna atmosféra, ktorá mi tak imponovala ale na druhej strane tu je o dosť viac vtipu a celkom ma zaujíma aj to, kto za tým celým stojí. 90% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • V zemi si můžeme všimnout zakopané nádoby, ve které je uvězněna žába, vypadající jako Thor. Jedná se o easter egg na komiks, kde Loki proměnil Thora na žábu, který pak vedl válku po boku žab proti krysám v Central Parku. (kebabvchlebu)
  • Název této epizody je easter egg na Lokiho první výskyt v komiksech, tedy „Journey into Mystery #85“ z roku 1962. (kebabvchlebu)
  • V jednom záběru, když se varianty Lokiho dívají na Aliotha, je možné vidět loď Ronana Žalobce „Dark Aster“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno