Reklama

Reklama

From Soup to Nuts

  • Slovensko Medzi polievkou a orechami

Obsahy(1)

Drahá paní Culpepperová, na vaši slavnostní večeři na počest vstupu mezi nejvyšší společenské vrstvy posíláme dva nejlepší pikolíky, jaké lze na tak krátkou zakázku sehnat. Hoši (Laurel a Hardy) jsou sice zkušenými číšníky, leč dosud pracovali jen v jídelních vozech na dráze. S omluvou… (dopitak)

Recenze (6)

Silas 

všechny recenze uživatele

Krom klasického uklouzávání na slupce od banánu a rozbíjení talířů o hlavu je zde parádní slovní hříčka, která ze "salad without dressing" udělá "undressed salad". Většina humoru vyčpěla, přesto se najdou i povedené skeče.. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Průměrná groteska Stana a Olivera, která je založena především na motivu banánové šlupky a následného podklouznutí (víceméně do obrovského šlehačkového dortu) a klasické a příznakové variace na peripetie s klobouky, kde se dá ale spatřit i zajímavý Chaplinovský motiv problematického pojídání neposedné třešně či trocha společenské satiry zaměřené proti snobským manýrům zbohatlíků... Vrcholná groteska Laurela a Hardyho to ale v žádném případě není... ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Eight (1923-1928). All we ask is a chance. Nahánění třešně po talíři už bylo v groteskách L+H užito, nicméně banánovou slupku vidím prvně. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Vzorná obsluha. Laurel a Hardy jsou noví číšníci na snobském večírku. Nejdřív Oliver nutí Stana, aby byl správným gentlemanem a nenosil uvnitř domu klobouk. Pak už obsluhují u večeře a většina gagů je spojená s banánovou slupkou a padáním Olivera obličejem přímo do slavnostního dortu. Vrcholem všeho je Stan, který servíruje salát „undressed“, nejen bez dresinku ale i bez svrchního oděvu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama