Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí z Our Gangu sbírá blechy pro svůj vlastní bleší cirkus. Při té příležitosti při hledání zvířátek na spícím tulákovi zapálí lupou jeho vousy anebo seberou kalhoty strážníkovi Hardymu, který si je musí domalovat na podvlíkačky černou barvou. Děti jsou pozvány na svatbu starší sestry jedné z nich a těší se, jak se pořádně najedí sladkostí. S sebou vezmou i sklenici plnou blech a nemůže následovat nic jiného, než že sklenice spadne na zem a blechy se vrhnou na svatebčany. Nastanou závody v drbání. (curil)

(více)

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Our Gang, neboli Malí uličníci Hala Roache. Jejich pes se stane útočištěm celého blešího cirkusu v čele s Garfieldem, tou nejúžasnější blechou na světě (ve filmu je animovaný). Uličníci se je spolu s jejich cvičitelem snaží pochytat, ale marně. A tak blechy pořádně znepříjemní službu strážníkovi Hardymu. Pak je děti a jejich pes zavlečou dokonce na svatbu sestry jednoho z nich a způsobí tak všeobecné pozdvižení, drbání a chaos. Na svatbě se mihnou jako saxofonista Charlie Hall, jako oddávající a výjimečně bez kníru James Finlayson (oba známí hlavně jako častí protivníci Laurela a Hardyho) a pro změnu výjimečně s knírem komik Charley Chase. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Animovaná blecha a Charley Chase velmi zábavní. I Hardyho cameo v roli policisty potěšilo, ale zbytek šel asi mimo mne. Koukat se na děti, jak se chovají jako dospělí mi nepřijde zábavné ani zbla. Navíc se mi z toho ženícího se tlouštíka dělalo blivno. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá groteska s dvěma částmi - v první hledá Hardy jako policajt své kalhoty, ve druhé se na svatbě nedopatřením vyskytnou blechy a pořádně rozcvičí poněkud nervózní společnost. Jednoduché, ale docela zábavné. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já musím dát čtyři hvězdy, protože už název napovídá, že půjde o prču. Jedná se vlastně o docela originální grotesku. Blechy na svatbě by v nějaké komedii prošly i dnes. Škoda jen, že první třetina s blechami vlastně vůbec nesouvisí. Pak už se to ale rozjede. Důležité je se dívat především na skvělé pantomimické herecké výkony jednotlivých herců. Animovaná blecha už byla jen třešničkou na dortu. ()

Reklama

Reklama