Reklama

Reklama

Tit for Tat

Komedie / Krátkometrážní
USA, 1935, 19 min

Obsahy(1)

Laurel a Hardy otevírají obchod s elektronikou a rádi by si s vedlejšími Potravinami dopoučovali zákazníky. Majitel má ale na ně z minula pifku, a tak je vyhodí a ještě stihne Hardyho urazit. Rozpoutá se nelítostný boj, v němž jsou žárovky i vajíčka rozbíjeny ne po tuctech, ale rovnou po kopách. V zápalu boje se ale nikdo nevěnuje zákazníkům... (dopitak)

(více)

Recenze (5)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování grotesky „Them Thar Hills“ bylo ještě lepší než začátek. Boj byl nemilosrdný a plný legrace. Tedy jak pro koho, že jo. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasika. Hodně prostoru dostává Charlie Hall - majitel Hallových potravin, spíš na úkor Stana, ten je zase ze všech nejlegračnější. Co udělá ledek v puse? ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Český distribuční název Oko za oko. Stan a Olie mají obchod s elektronikou a snaží se spřátelit s konkurečním prodejcem zeleniny odvedle. Kvůli nejasným vztahům Ollieho a zeleninářovy ženy (film je volným pokračováním jejich grotesky Slunce, voda vzduch (Them Thar Hills)) se s ním ale začnou handrkovat a pošťuchovat. Jejich spor se neustále stupňuje a probíhá formou oko za oko, zub za zub. Nakonec sice vyhrají, ale mezitím jim celý obchod postupně odstěhoval sympaťák s kolečkem, který je neustále srdečně zdraví How do you do. Jedna z posledních krátkých grotesek dvojice Laurel a Hardy a zároveň jedna z nejlepších. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama