Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Jim Hacker už sedí v premiérském křesle celé tři dny - a zatím si vede skvěle. Tedy alespoň on sám o tom nemá nejmenších pochyb. Pravda trochu mu vadí, že se asi napříště bude muset obejít bez obědů, neboť v Downing Street se nevaří. Ale tato drobná nepříjemnost je bohatě vyvážena radostným očekáváním nadšených reakcí veřejnosti, jichž se mu nepochybně dostane, až ji seznámí se svým geniálně prostým "Velkým plánem", jímž jediným politickým tahem vyřeší problém obrany, školství i nezaměstnanosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Elyon 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je toto pokračování stejně tak zábavné, intelektuální a důstojné, jako první seriál. Moc mile mě překvapilo, že kouzelný Bernard již nestojí v pozadí a zapojuje se víc do akce. Zejména se mi moc líbily ty jeho legendární hlášky, které se objevily vždycky, když jsem to nejméně čekala. Humphrey je taky úžasný (ostatně jako vždy) a Jima mám ráda čím dál tím víc. Moment, u Ministra jsem říkala, že Jim je pro mě neutrální postava? Beru zpět, jako premiér je naprosto k sežrání. Seriál je důkazem, že k dokonalosti stačí pouze tři až pět místností, kvalitní zábavný scénář a také tři nesmírně sympatičtí, úžasní herci. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Britskí poslanci zvolili tento seriál za svoj najobľúbenejší. Avšak ihneď si uvedomili, že toto rozhodnutie je pomerne odvážne. Nasledovalo teda vyhlásenie, že seriál je síce veľmi populárny, ale v závislosti na stále sa meniacej situácii v TV svete sa musia prikloniť k tomu, že obľúbenosť je vec nemerateľná, a teda akékoľvek uvažovanie týmto smerom by bolo len zbytočnou špekuláciou, ktorej výsledkom by nebolo nič iné, než len vyjadrenie názoru konkrétnej skupiny. ()

Reklama

thunnus 

všechny recenze uživatele

Excelentní, ale nemůžu si pomoct, původní seriál je o chlup lepší, tady je přecejen víc slabších dílů. Proto dávám o jednu hvězdu méně, ale možná po dokoukání celé série si to ještě rozmyslím. To zobrazení státní mašinerie a celá ta absurdita veřejné správy je podána skutečně neodolatelně, byť mám pocit, že seriál dost zjednodušuje a ukazuje vše příliš jednostranně - komicky. Ale ona to sranda někdy není. Na druhou stranu to tenhle seriál ale dělá skutečně vtipně. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé seriály začnou dobře a špatně skončí. Některé začnou špatně a zlepšují se. Ale některé začnou dobře a mají tendenci se zlepšovat. A ruku na srdce, těch je opravdu málo. Nicméně Jistě, pane mistře a později premiére k ním patří. Nejde říct, že by byla špatná epizoda. U každé z nich se člověk opravdu pobaví. A i když se některá témata opakují, nejsou pokaždé stejná. Za mě skvěle odvedená práce. ()

Dr.Cilka 

všechny recenze uživatele

Kvalita prvej serie ked bol sucasny premier Jim Hacker este iba ministrom ostala v plnej miere zachovana. Navyse sa putavost pre divaka snad aj zvysila, kedze epizody po tematickej stranke ziskavaju nove moznosti - hlavna postava je uz jednou z top person sveta :) Zbohom "nudne" (a velmi vymyslene:) Ministerstvo administrativnych zalezitosti, teraz sa ide na velke temy akymi su medzinarodne vztahy, zbrojenie ci veci narodnej bezpecnosti. Samozrejme, ze s takym vtipom a sarmom, az by jeden neveril :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Každý díl končí slovy: "Ano, pane premiére." (ČSFD)
  • Premiérka Margaret Thatcherová (v té době úřadující) byla velkým fanouškem tohoto seriálu. (ČSFD)

Reklama

Reklama