Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

kaylin 

všechny recenze uživatele

JCVD je v tomhle filmu ještě tak mladý, až mě to skoro překvapilo, že vypadá jako ucho. Ale předvádí zde to, proč ho máte rádi. Kope kolem sebe hlava nehlava, v jednu chvíli je to s ním nahnuté a on se transformuje v podstatě do Ježíše, ale to jen proto, aby všem natrhl prdel. Fajn retro, které bych si klidně pustil ještě někdy jednou. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já sice beru,že v době vzniku mohl být tento snímek považován za slušný akční nářez(hahaha),ale jsme o dvacet let jinde a já se bohužel těmto béčkům už nemůžu nic jiného než jen smát.Neuvěřitelná trapnost,od soubojů,přes herce,přes scénář až já nevím k čemu všemu.Ze všeho čučí neuvěřitelná levnost a naivita.Prostě jen primitivně natočená hloupost bez logiky s opravdu tupým dějem.Navíc i jeden z nejhorších filmů i samotného Van Damma. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +taková zvláštní atmosféra, kterou jinde neuvidíte, akce -ze začátku příšerný, vypadá to strašně než si zvyknete/// Trvalo hodně dlouho, než jsem si vzpomněl, že jsem to v dětství vlastně viděl. Připomněla mě to až scéna na kůlu. Ono se na to dá dívat i po letech, hlavně kvůli té akci, která je drsná, je jí hodně a má tzv. koule. Ale je to na hranici, za takových deset let to bude opravdu nekoukatelné. Rozhodně tu ale Van Damme dostane pořádně zabrat./// Celkem 50%/// ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Van Damme, Sly i Arnie mají jak áčkové (nebo alespoň áčkově vypadající) filmy, tak béčkové braky (viz komenty Cobra, Running man...). Tohle už není ani to céčko. Hodně filmů v mých dětských očích vypadalo dobře a já procitnul až v dospělosti, ale Cyborg je příklad filmu, kdy i jako děcko jsem poznal, jak amatérsky je to celé natočené a sestříhané. Záběry během akce kolikrát na sebe vůbec nenavazují. Hudba je nejspíš braná z 8mi bitové konzole Sega Master System, ty samply už jsou fakt hodně low cost a z neustálého "dummmm luuu-luuuuu, dummm luuu-luuuuu, dumluululululuuuu...." už po čase skoro bolí hlava. Nevyrovnanost ratingu je až zvrácená, na jednu stranu máme na záběru mrtvolu ukřižované nahé ženy s pekáčem, hnedka vedle mrtvolu ukřižovaného nahého chlapa i s pytlíkem, ale podříznutí lidí je mimo záběr, jakoby to bylo cenzurováno na skopčáckých programech Pro7 či RTL. Jedna hvězda za Ralf Moellera, který s tou trvalou vypadá jako zpěvák z Rhapsody a za celkem stylového záporáka, ze kterého mělo jistě nejedno děcko noční můry. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Díl 4 : apokalyptické sci-fi. Produkce Cannon Group. Tato bájná společnost nám roznášela v 80. letech spoustu zážitků a radosti. Cyborg je Céčko jako řemen. Je to blbé, je to stupidní, ale hraje v tom Van Damme a ten na začátku 90. let prostě frčel ať už se objevil v čemkoliv. Optikou dneška je to na hraně koukatelnosti, ale postapokalyptická atmosféra tam cítit prostě je. Nikdy nezapomenu na kanálovou scénu a parádní Jeanovu roznožku, při které to bohužel Ralf Moeller schytá. Tahle scéna zachraňuje jinak dost bídnou VanDammovku. Nostalgie jako prase a jako hlavní záporák věčně napumpovaný a zatnutý Vincent Klyn, který toho kromě démonických očí moc nepřináší. 40% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)
  • Jackson „Rock“ Pinckney, který ztvárnil jednoho z pirátů, byl během natáčení nešťastnou náhodou Van Dammem udeřen nožem do oka, o které následně přišel. Pinckney ho zažaloval a u soudu získal 485 tisíc $. (Eldrick)
  • Hned v úvodu, kdy je zabit ochránce Kyborga, mu krev po puse stéká až k uchu, následně jen ke kraji úst a nakonec má krvavý flek přes tvář. (nedvva)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama