Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (101)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Extrémní sešup dolů, a navíc od režiséra Pyuna. Tohle prostě nemohlo dopadnout dobře dokonce ani kdyby tam hrál Van Damme. No ale tohle je opravdu blbost. Příběh je na tenhle typ filmů zbytečně překombinovanej a nudnej. Akce je pomálu a je šíleně nudná. Nevím prosč tam sem dávaly takový herecký a neakční dřevo jménem Sasha Mitchell, navíc ostatní herci jsou na tom daleko hůř. A proboha co měl bejt ten konec? Takhle debilní. Proboha nikdy víc. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak zatímco "vandammovská" jednička ode mě dostala tři hvězdy jen z nostalgie, tady dávám sice dvě, ale zasloužené. Ano, je to hovadina, ale právě ve srovnání s první částí jasně vede sice trapně patetickým, klišovitým a zkopírovaným ( Rocky jak vyšitej) příběhem,ale pořád je to příběh a ne jakási kaše s orlem bělohlavým. Saša alias Cody sice nemá svaly ani čáry, ale za to mu nechybí jeho charakteristický krok pořádného kolébajícího se "kauboje" a má o jeden výrazový prostředek víc než Jean-Claude , slovy dva, a to se cení. Horší už to bylo s choreografií soubojů, Van Damme se svým provazem je určitě pohlednější .Dvojka je tedy v mezích svých možností koukatelnou a slušnou béčkovou záležitostí. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Raz sme sa ktomu dopracovať museli, však pán režisér Pyun. Prvý Kickboxer mal pekne prepracovaný príbeh, skvelé bojové scény, takisto aj Van Dammeho, vtej dobe keď bol ešte na vrchole svojej formy. Lenže prišiel iný herec z Dallasovskej sérií Mitchell a veru že si dobre nepočínal ako jeho slávnejšia ikona. Škoda len, že Pyun viac nevyužil potenciál pre tento film a keby pokračoval v slávnom vrcholnom 1. dieli, dalo by sa čakať viac, takto len na 60 percent. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina!Kdo zná Sashu Mitchella ze Step by Step, těžko ho může vidět jinak než jako "Kouďáka", což ale v tomhle případě není na škodu...Jestliže první díl s Van Dammem měl v sobě alespoň něco, tak tady už se nedá najít zhola nic...Debilní zápletka(lze-li tomu tak říkat), spousta klišé typu záporáci mají zbraně, hodní nic, a skončí to tak, že se záporáci válejí v bolestech na zemi, a navíc postava Mistra bojových umění jakoby zažila obrat o 180 °...Zásady takřka žádné, skoro až vtíravost...Prostě absolutně nesmyslný film od začátku do konce, na pomezí * a odpadu!!!! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neprišlo mi to až také strašné ako sa všade píše. Jasné, je to blbosť. Hudba a dej sú veľmi "inšpirované" Rocky sériou. Sasha Mitchell si asi neuvedomil, že postava sa nevolá Kouďák a hrá to tak isto ako v seriály. Režisér sa snaží byť zaujímavý, avšak sa mu to nedarí a mnoho scén miesto toho, aby boli vizuálne zaujímavé sú nejasné a rozmazané. Strata času, slabý film, ale nie dosť slabý, aby som sa pri ňom trhal smiechom. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Sasha Mitchell ve filmu využil své zkušenosti z osobního života. Herec je amatérským mistrem světa v Kickboxu a držitelem černého pásů v Taekwondu. (Lajty)
  • Ve flashbacku, kdy Sanga (Cary-Hiroyuki Tagawa) vypráví příběh o tom, co následovalo po porážce Tong Poa (Michel Qissi) Kurtem Sloanem (Emmanuel Kervyn), je v horní části obrazovky možné spatřit vodní dělo, které vytvořilo umělý déšť. (Lajty)

Reklama

Reklama