Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Zeek 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc líbil. Ale je tohle potřeba? Natočit čtvrtej (a dokonce pátej) díl, když už druhej byl o ničem? U policejní akademie jsme svědky, že se může zajít ještě dál než jen ke pátému pokračování. Tak snad to dál pokračovat nebude, protože s každým dalším dílem se snižuje i moje hodnocení prvního dílu, který jak jsem řekl se mi moc líbil. Moje hodnocení: 20%. ()

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Sasha „Kouďák“ Mitchell je zpátky a s ním i agresorský agresor Tong Poa, dobře rostlé „herečky“, vyrýsovaní bojovníci, kopy, údery, krev a scénář hotový během ranního čištění zubů. Nevím, jestli si mám sbalit a vyrazit směr USA zabít nebo alespoň zmrzačit zbytek bratrů Sloanů (nevím přesně kolik jich přesně paní Sloanová dala světu), když už toho Tong Poa není schopen, ale každým novým dílem padá stín i na první příběh (Kickboxer r.1989), který bezesporu patří mezi jeden z nejkultovnějších snímků éry nízkorozpočtových mlátiček. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je klasika a další díly jsem zaplaťpánbůh neviděl. Občas mi přišlo, že koukám na péčko a to nemluvím o celkem hezké a naprosto zbytečné ero scéně. Choreografie bojových scén byla na úrovni rvačky kluků druhé třídy prvního stupně základní školy o zbytek tlející svačiny. Na druhou stranu bylo prima viděl Couďáka v něčem jiném než v seriálu Krok za krokem, ale bitkař to fakt není. 16% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)
  • Natáčalo sa v máji 1993 v Novom Mexiku, USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno