Reklama

Reklama

Dickinson

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2021), 14 h 59 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Alena Smith

Kamera:

Tim Orr

Hrají:

Hailee Steinfeld, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, Toby Huss, Jane Krakowski, Gus Birney, Chinaza Uche, Adrian Enscoe, Wiz Khalifa, Darlene Hunt, Jeremy Lawrence (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Dobový seriál, který je však pojat moderním zpracováním, a proto ne vždy odpovídá skutečným událostem. Dickinson se odehrává za éry Emily Dickinson (Hailee Steinfeld) a zabývá se tématy, jako například postavení ženy ve společnosti. Emily je mladá svobodná dívka, jejímž snem je stát se uznávanou spisovatelkou, její rodina, především otec, ji to však zakazuje, a proto své některé básně vydává pod jménem svého bratra. Vše, co napíše, si pečlivě schovává a nechává číst jen svou přítelkyní Sue (Ella Hunt). Mimo jiné vede časté konverzace se smrtí, kdy řeší právě otázku, zda být slavná za života, či po smrti. (M__)

(více)

Recenze uživatele Kacitr k tomuto seriálu (3)

„Naděje“ je to s křídly (2021) (S03E01) 

Už to není neokoukané a nové. Na tu šílenost jsme si zvykli. Celé je to laděné na temnější notu. Ovšem největší tragédie tady byl bezvousý Edward Dickinson. Hailee se pro Emily narodila. ()

Je až hanba být naživu (2021) (S03E02) 

"Je až hanba být naživu, když muži tak stateční jsou mrtví. Závidím tomu vznešenému prachu, že se mu dostalo takové pocty." ()

Duše má chvíle v obvazech (2021) (S03E03) 

Nebavil mě kroužek šití, ani Sue a Emily. Austin je spratek a já koukám čistě ze zvědavosti, jak to dopadne. George je sympaťák. Je pro Emily velmi dobrým přítelem a popostrčil ji správným směrem. ()

Související novinky

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Co nabízí služba Apple TV+?

Co nabízí služba Apple TV+?

04.11.2019

Společnost Apple učinila minulý týden význam krok, když spustila svoji zbrusu novou streamovací službu Apple TV+. Ta je dostupná i u nás, a tak by nebylo na škodu si ji trochu lépe představit. Cenově… (více)

Reklama

Reklama