Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ty vole tak tohle fakt bolelo. Od hororu který má 64% a pozitivní recenze napříč sítí bych čekal teda úplně jiný kvality. První hodinu je to nuda k posrání, prostředí, vraždy nebo záporáci jsou naprosto směšný. Vraždy čítá pár píchnutí do hlavy. Hodinu se děje úplný hovno a finální twist s koncem jaký mám rád už to nemůže zachránit. Naprosto mě fascinuje ta iritující debilita všech postav, jak hrdinů, tak vrahů. Ztratí se jim kamarádka, druhá má ruku rozřízlou jak dušenou pečínku a oni se tam v klidu vybavují s úchylem v masce a ještě vlezou první do tý jeho pasti v tunelu a necahjí ho tam samotného se zraněnou kamarádkou. Vrahy vykosí čtyřicetikilová puberťačka. Neksutečně stupidní píčovina která tady má 64% tvl to bych se posral! A takovej docela nahuštěnej Hell Fest, který měl atmosféru jako prase, výtečný vraždy a nebyla v něm sebemenší špetka debilního chování postav má jen 48%! To je kurva sračka tohle!30%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas Halloweenu sa partia kamarátov vyberie na zábavu, ale tá je príliš nudná, takže z nej odídu. Dostanú nápad ísť navštíviť strašidelný dom. Popri ceste na jeden narazia, a keďže ich vystraší hneď prvé monštrum, na ktoré narazia, rozhodnú sa vstúpiť. To ale nikdy nemali robiť. - Čakal som ovela viac, keďže nikto z kamarátov nedal menej ako tri hviezdy. Tento koncept bol za posledné roky spracovaný niekolkokrát a mám pocit, že Haunt je z týchto kúskov najslabší. Osobne mi vadilo hlavne herecké obsadenie, z ktorého mi boli všetci extra nesympatickí už v úvodných minútach. Našťastie je to Slasher, takže o postavy až tak nejde. Krvi je tu dosť, ale nie je tu žiadna scéna, ktorá by vyslovene utkvela v pamäti. Koniec to u mňa vytiahol na slabé tri. Myslel som, že to bude ďalší z hororov, ktorý budem pozerávať pred Halloweenom každý rok, ale nezaujal ma ani natolko, aby som si ho niekedy pozrel znova. + herec z iZombie a The Other + herec z The Strangers: Prey at Night ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hororová zásoba toho lepšího mi pomalu dochází a tak musím hodně pátrat, abych měl něco na večery. Dost jsem na tohle sázel a potěšilo mě to. Ze strašidelných domů toho moc není a když už, tak žádnej zázrak. Tady byl sice znát menší rozpočet, ale o to víc to bylo reálnější, opravdu místnosti, který jsou uvěřitelný s plno nástrahama. Partička přátel dost v pohodě, chudák přítel hlavní hrdinky se tam moc neohřál, ani jsem nepochopil jeho roli. Klauni sice bez motivu, ale dost creepy a k tomu hodně slušný gore scény. Škoda, že to nebylo o 10 minut delší, ten konec by si to rozhodně zasloužil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Do žánru, kde odrostlí Kevinové nechávají trpět podstatně méně odolnější tělesné schránky, než měli Harry a Marv, je už těžké přinést nějakou originalitu a svěžest. Někde v únikové místnosti, kdy hlavní hrdinka rafinovaně luštila strohé zrcadlové nápisy zrcátkem, začala cca čtvrthodinová konjunktura, která dala částečně zapomenout na slabší prezentaci postav i místa a poněkud zmatenou návaznost scén. Krátký nastavovaný závěr v domě rodičů pak naplnil definici zbytečnosti, nicméně kredit pro tvůrce za masky pod maskami a oprášení starého dobrého nástroje, s kterým se přehazuje seno a mládež.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tlieskam. I s takej neoriginálnej železitosti sa da vytvoriť, zaujímavá, svižná a démonická vecička, ktorá na poli Haunted Hause sa radí, do tých najlepších, ktoré vznikli. Chcel som počkať až na Halloween, ale nevydržal som. Je tu pár nelogických lapsou, hlavne čo sa týka postav. Ale mordovačky sú skvele, ukážu všetko i to na čo v modernom horore už moc zvyklý nie som, detailne znázornenie umierajúceho. Masky boli fantastické, ale keď prišlo na skladanie masiek, bol som ešte väčšom úžase. Postavy veľmi sympatické a neobťažovali ani blbými rečami, tak aj tam spokojnosť. Bodycount som čakal väčší, ale nemôžem byt nenažraný. Zatial z roku 2019, jeden z najlepších hororov, aké som videl, silne 4*. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama