Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas Halloweenu sa partia kamarátov vyberie na zábavu, ale tá je príliš nudná, takže z nej odídu. Dostanú nápad ísť navštíviť strašidelný dom. Popri ceste na jeden narazia, a keďže ich vystraší hneď prvé monštrum, na ktoré narazia, rozhodnú sa vstúpiť. To ale nikdy nemali robiť. - Čakal som ovela viac, keďže nikto z kamarátov nedal menej ako tri hviezdy. Tento koncept bol za posledné roky spracovaný niekolkokrát a mám pocit, že Haunt je z týchto kúskov najslabší. Osobne mi vadilo hlavne herecké obsadenie, z ktorého mi boli všetci extra nesympatickí už v úvodných minútach. Našťastie je to Slasher, takže o postavy až tak nejde. Krvi je tu dosť, ale nie je tu žiadna scéna, ktorá by vyslovene utkvela v pamäti. Koniec to u mňa vytiahol na slabé tri. Myslel som, že to bude ďalší z hororov, ktorý budem pozerávať pred Halloweenom každý rok, ale nezaujal ma ani natolko, aby som si ho niekedy pozrel znova. + herec z iZombie a The Other + herec z The Strangers: Prey at Night ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Spadla mi držka z tohohle filmu. Přesně takhle měl vypadat Hell Fest před rokem, WOW. Jasně nejde o nic nového, nic inovativního, jenže je to kurevsky povedené. Žádná postava mi nelezla na nervy, všechny byly fajn, a dokonce jsem si i nějaké oblíbil, a ve finále jsem se přistihl že s nimi prožívám každou situaci. Duo Beck a Woods na mě udělali největší dojem filmem Tiché místo, pro který napsali scénář, a tady si střihli i režii, a nemám co vytknout. Jooo některé situace sou předvidatelný, a trochu klišé, jenže, jak by jste udělali film nepředvídatelný? To v tomhle žánru nejde. Gore se ve filmu objeví a hned po zhlédnutí filmu jsem chápal proč. Producentem byl ELI ROTH. Tomu se není čemu divit. Hudebně je to fajn, velmi vhodná do daných scén. Pro mě se jedná o jeden z nejlepších hororů roku, je to zkrátka neskutečně povedená žánrovka. A k tomu konci? No, trochu se to tam nehodilo, ale já jsem za to rád, bylo to cool. PALEC NAHORU : ) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí samotného strašidelného domu bylo fajn, sedělo mi herecké obsazení a i když samotné masky byly nic moc, tak když je záporáci sundali, stálo to za to. Uvítal bych sice trochu víc gore, ale to, co tu bylo stálo za to. Jediná výraznější výtka míří k hlavní hrdince, jejíž traumata s dětství tu působila naprosto zbytečně a spíš otravovala. Ale jinak jsem s touhle víc než jen slušnou slasherovou jednohubkou velmi spokojen. 75% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tenhle "cirkusový" horor jsem viděla měsíc před Halloweenem, ale na zmíněný svátek by se parádně hodil. Ze začátku si sice říkáte, že asi víte, kam tohle bude mířit a ono vlastně i jo, ale na druhou stranu má tahle jednohubka schopnost překvapit a vcucnout diváka do slušné atmosféry. Postavy jsou docela OK a chovají se vesměs rozumně a na chuť si z určité části přijdou i vyhledávači gore. Stoprocentně lepší než kdejaký Hell Fest nebo Blood Fest nebo co se to teď všechno urodilo. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru hodně solidní nadprůměr. Líbilo se mi to určitě víc, než velice podobný Hell Fest. Atmosféra je tu srovnatelná s Escape room, který se dostal do kin a jako jeden z mála letošních hororů za něco stál. Velký palec nahoru dávám za masky (obě!), menší mínus patří přepálenému konci. Další do očí bijící blbostí je velká nevyváženost postav, které se v jednu chvíli tváří, jako by těch béčkových hororů měli nakoukaný ranec, ale pak se stejně chovají jako totální dementi. Už jsem se ale tak nějak smířil s tím, že k tomuhle žánru to asi patří. Přemýšlel jsem nad rebelskou čtvrtou hvězdou, ale asi bych se pak trochu styděl. Silnější 3. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama