Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kašmír, divoký a krásný, ale nedoporučovaný z hlediska bezpečnosti. Trabantí expedice však tudy potřebuje projet Himaláje. Pohodové nocování přeruší vojáci a přesouvají celý žlutý cirkus za ozbrojené asistence prý na bezpečnější místo. Dan si po prvotním naštvání a vychladnutí libuje, že ze všech prudivých prudičů, kteří je kdy prudili, tito prudili nakonec nejmíň. Expedice má před sebou pětitisícové vrcholy závratnou rychlostí 15 km za hodinu, tisícovky selfie a oslavy narozenin virtuálního polského člena posádky Radka, který stále nedorazil. Cesta se prodlužuje, bohužel pákistánská víza nelze posunout. Což těší patrně jediného člena výpravy-Vojtu, který potřebuje stihnout návrat domů do porodu svého potomka. Výpravě se konečně zdárně daří dojet až do Ladaku plného buddhistických stúp a modlitebních praporků, magického místa osídleného uprchlíky z Tibetu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kašmír a začiatok Himalájí zaručuje zaujímavé miesta a zážitky. To prechádzanie blatistými cestami nad vražedným zrazom bez akejkoľvek ochrany im určite nepridavalo na kľude. Alebo im možno viac nervov robili neustále opravy? –––– V Jižní Americe jsme překonali Andy, nějaké Himaláje nás nemohou zastavit. –––– Jediný sněh široko daleko. ... Ten sneh vyzará tak indicky. Proste zajebaný. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká spokojenost! Začínám dostávat přesně to, co jsem od seriálu čekal. Luxusní destinace, trable na cestách, radost z jízdy, humor. Dostává se na všechno. Zásadní a snad jediný nedostatek téro série spatřuji ve zběsilém tempu celé expedice. Za vinu jsem to dával Vojtovi, ale ukázalo se, že výletníci mají turbíny v zadku spíče kvůli končícím vízům v určitých zemích. Každopádně je to obrovská škoda a kluci si tu cestu snad ani nemůžou pořádně užít. Vypořádávají se ale s evidentní časovou tísní více než obstojně, taková indická sáňkovačka neměla chybu. Opravdoví šílenci, to se v nich zkrátka nezapře. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama