Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kašmír, divoký a krásný, ale nedoporučovaný z hlediska bezpečnosti. Trabantí expedice však tudy potřebuje projet Himaláje. Pohodové nocování přeruší vojáci a přesouvají celý žlutý cirkus za ozbrojené asistence prý na bezpečnější místo. Dan si po prvotním naštvání a vychladnutí libuje, že ze všech prudivých prudičů, kteří je kdy prudili, tito prudili nakonec nejmíň. Expedice má před sebou pětitisícové vrcholy závratnou rychlostí 15 km za hodinu, tisícovky selfie a oslavy narozenin virtuálního polského člena posádky Radka, který stále nedorazil. Cesta se prodlužuje, bohužel pákistánská víza nelze posunout. Což těší patrně jediného člena výpravy-Vojtu, který potřebuje stihnout návrat domů do porodu svého potomka. Výpravě se konečně zdárně daří dojet až do Ladaku plného buddhistických stúp a modlitebních praporků, magického místa osídleného uprchlíky z Tibetu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká spokojenost! Začínám dostávat přesně to, co jsem od seriálu čekal. Luxusní destinace, trable na cestách, radost z jízdy, humor. Dostává se na všechno. Zásadní a snad jediný nedostatek téro série spatřuji ve zběsilém tempu celé expedice. Za vinu jsem to dával Vojtovi, ale ukázalo se, že výletníci mají turbíny v zadku spíče kvůli končícím vízům v určitých zemích. Každopádně je to obrovská škoda a kluci si tu cestu snad ani nemůžou pořádně užít. Vypořádávají se ale s evidentní časovou tísní více než obstojně, taková indická sáňkovačka neměla chybu. Opravdoví šílenci, to se v nich zkrátka nezapře. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kašmír a začiatok Himalájí zaručuje zaujímavé miesta a zážitky. To prechádzanie blatistými cestami nad vražedným zrazom bez akejkoľvek ochrany im určite nepridavalo na kľude. Alebo im možno viac nervov robili neustále opravy? –––– V Jižní Americe jsme překonali Andy, nějaké Himaláje nás nemohou zastavit. –––– Jediný sněh široko daleko. ... Ten sneh vyzará tak indicky. Proste zajebaný. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama