Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Edwina Cutwater je nechutně bohatá, ale také na smrt nemocná žena. Protože cítí, že konec je blízko, svolí k mimořádné operaci, která umožní její duši přechod do těla mladší a zdravé ženy. Tibetská medicína ale není neomylná a díky nešťastné shodě náhod se duše zatrpklé milionářky dostane do těla osoby, kterou nenávidí snad nejvíc na světě. Totiž do jejího právníka. Jeho vědomí však hodlá o drahocenný prostor bojovat a tak obě duše ovládají tělo po svém, což má nepopsatelný vliv na život hlavního hrdiny a jeho okolí. Ale jak už to tak bývá, postupem času se ti dva spolu naučí vycházet a kdo ví, možná mezi nimi vzklíčí i něco silnějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Poslední z řady ulítlých komedií dvojky Martin-Reiner, tentokrát o muži, který se o své tělo musí dělit s nesnesitelnou ženskou. Hlavním důvodem k vidění téhle taškařice je samozřejmě Martin v divokých letech, který do své kreace zapojuje snad všechny části těla - ksicht, oči, obočí, ruce, nohy, vlasy... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Solo pro dva je hlavně herecký koncert pro Steva Martina,která zde hraje právníka ženy,která moc času nemá a tak chce,aby její duše přešla do těla mladé ženy,dcery jejího chovatele koní,ale jak to tak bývá v těchto filmech tak náhoda nebo osu jak chcete tomu chce jinak a přenese duši do těla Edwina,který se tak musí potýkat s tím,že půlku těla ovládá on a druhou žena se kterou se předtím moc neshodl.Steve Martin byl za tuto roli nominován na zlaté glóby.Film mě vcelku pobavil i když to pro mě zase nebyl nějak závratný zážitek.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která těží hlavně z originální zápletky, jež slibuje vynikající a rozhodně zajímavý děj. Když se setkají dvě duše v jednom těle a každá chce dělat něco jiného, je o srandovní kousky a povedené hlášky určitě postaráno. No a ikdyž je závěr více méně předvídatelný, tak má film grády až do poslední minuty. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $36,403,064Tržby Celosvetovo $39,748,064║ Začiatok bol kostrbatý ale potom ak sa dostane k slovu Steve Martin a jeho kyksi s v ňom prevtelenou milionárkou, kde si telo musia deliť pol na pol, ma slušnú tendenciu zábavnosti, nie to nič veľkolepé ale ako oddychovka to postačí. /60%/ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Este v 80. rokoch Bol Styv martin znesitelny, dalo sa parkrat zasmiat, obcas vsak ten US styl humoru sa az moc vzdialil Europe - predsa len nase staty a mentalite ludi je blizsi humor TS/BH, De Funs, Mr. bean a Hill .... spatne to nebolo, len hovorim, ten US styl humoru som nie vzdy chapal : 50 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na dva Zlaté glóby v kategorii Nejlepší herec v komedii (Steve Martin) a Nejlepší herečka v komedii (Lily Tomlin) za rok 1985. (Stanislaus)
  • Snímek byl natočen podle románu Edwina Davise "Me too". (Hans.)

Reklama

Reklama