Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teda, tohle byl pro mě tak depresivní film, že bych málokde hledala depresivnější. Ano, bylo to strašně přeslazený, ale zase na druhou stranu, když se vžijete do hlavní postavy toho kluka, tak kdo by mu to vyčítal. A upřímně se mi až chtělo občas brečet, právě kvůli těm jeho sladkým řečičkám. Jen bych teda vytknula obsazení, myslím, že to mohlo být mnohem lepší. 4* ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

poselství pěkné - važme si milovaných osob a dávejme jim pokud možno najevo, jak je máme rádi, protože život je kurva a člověk nikdy neví, co se může přihodit.. bohužel ale provedení bylo daleko méně "mastné a slané", než bych čekal, a chemie mezi ústřední dvojicí rovněž po většinu času moc nefungovala.. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

silno romantický film, sentiment sa tlačil zo všetkých pórov a štrbín, ako zadržiavané slzy z krásnych očí Jennifer (mimochodom skvelo hrajúcej). Vrelo odporúčam uboleným ustráchaným srdiečkam filmových fanúšiek, slziacich nad sklamaním a nešťastnou láskou. Vo filme sa dozviete, že "ŘÍKA SE, ŽE VE VZTAHU VŽDY JEDEN MILUJE VÍC, a KÉŽ BY JSTE TO NEBYLY VY". :) lebo ja tvrdím, MILOVAŤ JE KRÁSNE, ALE BYŤ MILOVANÝ EŠTE KRAJŠIE, a aj preto možno povedať, že NIČ NIE JE KRAJŠIE AKO LÁSKA (aj keď to niekedy bolí jak hovado). Kebych bol ženská, dal bych filmu plný počet bodov. kurnik !!! ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Předně by mě zajímalo, kdo zas vymyslel tu škatulku "komedie". Pokud se chcete podívat na komedii, tak rozhodně vyberte něco jiného. Jinak: první polovina se mi líbila, ale pak se to nějak po...kazilo. Několik totálně blbých scén (zpěv popové písničky na absolventském koncertu), které byly dovršeny tím, (SPOILER) že se pár vrátí do Londýna, na koncert, a ještě ke všemu se posadí do toho blbého taxíku znova. To se pak člověk nesmí divit, že se osud moc nezmění, že... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pokus mě celkem zaujala svým příběhem, resp. nezvratností osudu. Hlavní hrdina se snaží změnit osud své přítelkyně, jenž mu byl promítnut ve snu. U mě to je rozhodně na 4* za neokoukanost námětu, zpracování, občas i za snahu působit na city a za závěr, který nesklouzne do laciných vod. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama