Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestičlenná rodina se přestěhuje do nového domu uprostřed velkoměsta s nadějí, že si v životě přilepší. Jejich sen se však brzy promění v noční můru, neboť v novém domě přebývá něco temného... (Eliott)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (66)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Šesťčlenná rodinka sa nasťahuje do strašidelného bytu, od začiatku ich trápia duchárske vízie, a keď ich najmladší potomok zmizne, je všetko jasné. Plus nejaká potrebná špiritistka do toho celého. Ale funguje to? Áno, funguje. Španieli proste vedia, a kritizovať horor za to, že to tu už bolo miliónkrát... no a čo, že bolo. Tento film tak či tak nenápadne preplával bez toho, aby o jeho existencii niekto tušil, o megafilm roka sa taktiež nejedná, a kto sa vopred zmieri s tým, že je to iba čistý rodinný ľakačkový kúsok bez vyšších ambícií, nemal by mať problém. Do mojej zbierky duchov zapadne akurát. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je presne ten typ hororu, ktorý od začiatku prináša hrôzu a tak to má byť. Hnusná seňora v debilnom hojdacom kresle je samozrejme také klišé, lenže funguje a funguje fakt dobre. Pre mňa silná duchárska záležitosť, toto je niečo čoho sa "bojím". Zaradenie LGBT prvku ma tu vôbec neiritovalo, naopak toto je to pravé uplatnenie pre transsexuálov - strašiť ľudí. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Albert Pintó vzal (doslova) pointu z Insidious a vizuál ze Zajetí démonů, najal Javiera Boteta aby mu odehrál stejnou děsivou svini jako hraje Botet ve všech hororech, vymyslel nakonec docela originální pointu a všechny ty brutální žánrový klišé natočil v prostředí Madridu 70. let aby tomu dodal na atmosféře. Měl štěstí na herce, dobře zapracoval se strašením, kamerou i hudbou a dodal nám tak ze Španělska děsně neosobitý, ale zase po dlouhé době děsivý a příjemný horor. Desetiminutovka náhulu kdy duch dává na prdel celý rodině byla lahůdka. Bál jsem se, bavil jsem se, když recyklovat, tak prosím takhle.70%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak trochu španělský Insidious, moc hezky řemeslně realizovaná duchařina, která trpí hlavně celkovou okoukaností (symptomatická je účast Javiera Boteta, který hraje přesně tu samou vyhublou nadpřirozenou potvoru jako vždycky). Kdyby to mělo osmdesát minut, tak si nestěžuju a klidně bych asi klepnul čtyři hvězdy, ale takhle se to v druhé půlce už nepříjemně táhlo. Jako po jednohubce na zabití nudy nicméně k filmu lze sáhnout bez většího váhání. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době Španělé zabodovali tímhle solidním duchařským horůrkem.Intenzivní jízda, která nikam neuhýbá, a atmosférou vás doslova pohltí.Spokojenost..To že se v některejch podobnejch filmech buď čeká na napětí a strašení třeba hodinu, nebo je ve filmu spousty odboček, je fakt.Tady to ale vůbec neplatí.Celejch 104 minut to šlape, straší se, napíná, a hlavně je to znovu po dlouhý době bezútěšně depresivní a beznadějnej film.A proč tedy jen tři.Tak těch duchařskejch filmů sem už viděl dost,a z dávnější doby mám už k tomuhle hororovýmu žánru trochu odstup.Takže na vyšší hodnocení by to už musel bejt fakt neuvěřitelnej kus.Ale dobrý to je.60%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Během úvodních titulků hraje „La Vida Sigue Igual“ od Julio Iglesiase a v 58. minutě hraje z gramofonu „Yo Soy Aquel“ od Raphaela. (Duoscop)

Reklama

Reklama