Reklama

Reklama

Savannah

(seriál)
USA, (1996–1997), 34 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Robyn Lively, Jamie Luner, Shannon Sturges, David Gail, Paul Satterfield, Beth Toussaint, Ray Wise, George Eads, Anthony Griffith, Brian McNamara (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Příběh této skvělé soap opery se odehrává v Savannah, ve státě Georgia. Tři mladé, krásné a temperamentní Jižanky pojí dlouholeté přátelství. Přátelství, které trvá, a to i navzdory jejich postavení ve společnosti či osobním ambicím. Přátelská pouta mezi jednotlivými protagonistkami prochází mnoha zkouškami, ale nezničí je ani nevěra či podvody, ani milostná dobrodružství nebo vražda. V hlavních rolích hrají Robyn Livelyová (Karate Kid III), Jamie Lunerová (Melrose Place) a Shannon Sturgesová (S.W.AT). (CBS)

(více)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (3)

Savannah (1996) 

13/34 Savannah byla taková normální soapka z devadesátých let, klasická produkce Aarona Spellinga. Tehdy to bylo jedno z mála okének do překrásné lokality města v Georgii. Koloniální architektura, jižanská příroda... Dneska už kvůli něčemu takovému nemusíme trpět ty nekonečné a hlavně zbytečné zápletky. Je to vývoj. ___ Podle Dabingfora vznikly celkem tři sady českého dabingu, ty novácké a primácké si nepamatuju, ale to co předvedlo Studio Bär pro CBS Drama v roce 2015 je naprostá šmíra. Mmj. se jim podařilo ignorovat, že ten seriál není aktuální a ve scénách z videopůjčovny se mluví o "dývkách," což při detailních záběrech na VHSky vyznívá fakt hloupě. ()

Série 1 (1996) (S01) 

První řada byla zkrácená (ale se skvěle vygradovaným cliffhangerem), druhá dostala plnou palbu a to muselo stačit. Začalo to jako klasická červená knihovna a během času se to proměnilo v napínavý thriller ve stylu toho nejlepšího z těch nejšílenějších let na Melrose Place. Žánrová klasika. ()

Série 2 (1996) (S02) 

2. sérii se podařilo ještě víc přitlačit na pilu a už od prvního dílu bylo jasné, že se seriál utopí v parodii na sebe sama. Škoda, mohlo to být perfektní guiltko. ()

Reklama

Reklama