foto

Mimi Kennedy

  • nar. 25.9.1948 (67 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Krize (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
V očekávání
2012 Skandál (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Láska bolí (TV seriál)
Life of Lemon
Půlnoc v Paříži
Retired at 35 (TV seriál)
2010 Man-Teen (TV seriál)
Na doraz
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Politické kruhy
Vánoční dárek (TV film)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
Single Woman, A
2007 Cane (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
V křesle režiséra
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Erin Brockovich
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Buddy
Dharma & Greg (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Pohnutky srdce
Savannah (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Crew, The (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
First Time Out (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Joe's Life (TV seriál)
Ohnivý blesk
Second Chances (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Smrt jí sluší
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Sins of the Mother (TV film)
1990 Dodržet svůj slib (TV film)
Snílek (TV seriál)
Zesil to!
1989 Dítě na zakázku
Homeroom (TV seriál)
Je naděje
Major Dad (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Tales from the Crypt
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Bride of Boogedy (TV film)
1986 Mr. Boogedy (TV film)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Popular Neurotics (TV film)
Spencer (TV seriál)
1982 I've Had It Up to Here (TV film)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Thin Ice (TV film)
Two of Us, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1978 Getting Married (TV film)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2007 Outspoken: Los Angeles
2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace