Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Don Davis: 1. Crush 'Em - Megadeth [4:42] ,2. Remain Calm - One Minute Silence [3:28] ,3. Awake - The Clay People [3:29] ,4. Crazy Train - The Flys [3:15] ,5. Bled for Days - Static-X [3:46] ,6. Fueled - Anthrax [4:56] ,7. Magic #3 - Jact [3:48] ,8. Hatred - D Generation [3:20] ,9. Securitron (Police State 2000) - Fear Factory [5:47] ,10. Eureka Pile - Ministry [6:18] ,11. Chaos - Skold [4:16] ,12. Saddam a Go-Go - Gwar [2:32] ,13. Target Devereux - Don Davis [2:54], ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi diametrálně odlišný divák, ale docela se mi to líbilo. Když pominu pár kravin, které musel scénárista "dovyřešit" aby to dávalo smysl, tak jako jednoduší film s tím problém nemám. Po absolvování druhého vojáka se na film strhly zničující recenze a dodnes jsem nepochopil proč. Viděl jsem i napodruhé, pravda má to chyb jak máku, ale existuje dvanáct tuctů horších filmů... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Každý herec má svou sérii, ke které se vrátí vždy, když mu již nic jiného nezbývá. Bohužel pro JCVD je tou sérií zrovna Univerzální voják. Druhý díl nám představuje jakési Terminátory, kteří jsou prakticky nezničitelní. Přitom se nikdo neobtěžuje vzít RPG a ustřelit jim hlavu. Nechci se nějak moc pouštět do polemik, jestli tohle mohlo dopadnout lépe. Dle mého soudu tento díl neměl ani vznikat. Van Damme se snaží být vtipný a jediné štěstí je že nás vzal na návštěvu do strip baru, kde si zašel na internet. Trošku dává naději závěrečné zúčtování s Jai Whitem, ale i tohle šlo natočit mnohem lépe. Zklamání jako hrom, přesto nejhorší dílo teprve čekalo na Belgičana ve vlaku. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se podíval na zdejší hodnocení tohoto filmu a docela mě to dost překvapilo. Čekal jsem hodně nízké hodnocení, ale 168. nejhorší film určitě ne (A to jsem vzal na vědomí i to, že na csfd v poslední době panuje divný zvyk dávat hodnocení podle druhých a chovat se jako totální bezhlavá ovce). Z této kategorie a žánru to určitě není zase tak totálně nejhorší film! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jedná možnost je rozstřílet je na kusy. A doufat, že ty kusy nezačnou bojovat." Ok, takže už víme, že "náš" univerzální voják to dělá jen s novinářkama. Dobře mu tak. Při srovnání v prvním UV samozřejmě slabé. Bez jakéhokoliv srovnávání samostatně však mile ucházející. Je tam pár blbostí, u kterých člověk zakorutí hlavou (hledá-li někdo kód, který zná jen jeden jediný člověk na světě, je fakt úplně nejlepší znalce kódu za hledačem poslat na podnose). Škoda, že Michael Jai White nemohl ukázat více. 2.5* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel ve Waxahachie, Caddo Lake a Dallasu (Texas), v Los Angeles (Kalifornie) a v kanadském Georgetownu. (rafix)
  • Záběry z filmu použila do svého klipu „Crush 'Em“ kapela Megadeath. (Mandalorian)

Reklama

Reklama