Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po tom čo som napozeral množstvo filmového hnoja musím hodnotenie zmeniť z odpadu na 1*. Stále je to strašná blbosť s absolútne nevyužitými záporákmi, ale tak zlé ako napr. Únik z Alcatrazu to ani zďaleka nie je. Hoci hlavný rozdiel od skutočných odpadov je, že tento film nemal rozpočet rovnajúci sa nule. 2+/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako smrad jsem to viděl v kině a moc se mě to líbilo.S odstupem času uznávám, že svěřit režii kaskadéru Micu Rodgersovi byla sebevražda, ale podíl na komičnosti snímku má samotný Van Damme, který byl tou dobou závislý na koakinu a procházel jsi tím svým ´´slavným obdobím´´ kdy jeho herectví čítalo lachtaní výraz ve vobličeji a trhané pokusy o špetku nějakého drsného výrazu, při čemž definitivně ztrácel ten svůj břitký švih.Na druhou stránku je to ultimátní béčko, plný super hlášek a finální bitka je maximální a co je důležitější, děj má nějaký smysl.Rozhodně to není nejslabší Van Dammovka a rozhodně by si zasloužila víc %, o proti 3tímu a 4tému dílu vlastně takový filmový klenot.49%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Souhlasně pokyvuji hlavou se všemi, kteří křičí do světa, že tohle je hrozná hovadina. Jenže na druhou stranu mám poněkud úchylné pochopení pro toporný humor mistra JCVD (*), podivnou slabost pro něhu akčních kulturistek (*) a tu třetí hvězdu rozsvěcuji pouze z přesvědčení, že je tady odpadem příliš zasviněno. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No dnešní optikou už to nevidím zase až tak dramaticky jako kdysi. Samozřejmě, že pořád platí, že se jedná o nejslabší díl celý série, ale zase taková ultimátní katastrofa, že by si to zasloužilo černý čísla si myslím, že ten film není. Je to spíš bezmozkový akční béčko kde někdo musel vytunelovat aspoň půlku rozpočtu a pak se ten film nějakým způsobem podařilo nacpat do kin kde tedy zaslouženě propadnul, ale zase na druhou stranu bez trvalýho poškození mozku se to dá v klidu absolvovat, což o některých současných rádoby akčních filmech říct nelze. Samozřejmě, že Lundgren tu chybí a Žánova hvězda tu znatelně pohasíná ani MJW jako záporák se kdovíjak nepředvedl, ale tak proč bejt až tolik kritickej. V době kdy to vzniklo aspoň bylo z čeho vybírat.40% ()

Imouse odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudïvé dílo, které má úplně děravý scénář. Představte si armádu, ktera střílí raketomety, děly, poloautomaty, automaty, gránatý a na druhé straně pět robotů, kteří jsou zkrátka nesmrtelní. Roboti si napochodujou až k vojakům, zbraní si nevšímají, a vojsko solidně zdecimují. Pak přijde na scénu Van Damme a nakope jejich robotický zadky. Obvykle mu stačí 2-3 vystřely zbraní do hlavy nebohého robota. A záverečná bitka? Ubohost. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel ve Waxahachie, Caddo Lake a Dallasu (Texas), v Los Angeles (Kalifornie) a v kanadském Georgetownu. (rafix)

Reklama

Reklama