Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy seriálů už jsou poměrně ohrané. Outsider objeví zničehonic superschopnosti a musí je naučit zkrotit a žít s nimi. Nicméně já tyto příběhy mám rád a tak je pro mě I Am Not Okay With This celkem povedené jednohubka, která mě zaujala především kvůli duu Bev a Stan z výborného IT. Pokud člověk čeká druhý Stranger Things, musí jít hledat jinam. Pokud ale hledá seriálovou Carrie, je zde správně. 75% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Fajn jednohubka, kterých (narozdíl od druhých) v daném žánru nemám ještě plné zuby. Supr přirozené obsazení, moc fajn komorní atmosféra, feel-good paleta barev, sem tam prosakující originalita (v rámci možností) a především kulervoucí finále. Nečekal jsem víc - a taky jsem vlastně víc nedostal. Ale bavilo mě to a chci nášup! ()

Reklama

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl mi vážně nesedl. Pět prvních dílů má vypravěčské tempo tak pomalé, že skoro couvá, a ve dvou zbývajících, kdy se konečně narazí na něco chytlavého a zajímavého, to skončí. Problém pro mě tkví v naprosto nepodstatných kydech po dobu 17 minut a závěrečné jaw-dropping scéně na 2 minuty. Tak je to v každé epizodě a nejenže se tenhle systém rychle okouká, ale o to víc je nezajímavá ta cesta naplněná prázdnými rozhovory. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Vynikající, jednohubka. Především Syd byla úchvatná a dokonale zahraná. Může se zdát, že jde o teen romaci, ale jakmile mi docvakly souvislosti a odkazy, byl jsem jak dítě pod vánočním stromem. A je celkem úsměvné, že většina neví! :) Tohle opravdu můžu a to jak normálně normální to je, je geniální. Uff ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Typicky outsiderovské. Příjemná stopáž dílů. The End of the fucking world, ke kterému se to tak nějak hlásí, byl o několik tříd lepší. Pro teenagery který nenávidějí nějakou část svého těla, možná i svou duši, jde asi o dílko co přijde vhod. Já to dal i přes krátkou stopáž tak nějak bez pauz, i když jsem šel na hajzl, nebo si namazat Sázavu s mexickou vegan pomazánkou. Která je tada fakt boží. Maso žeru taky. Ale smrděj po ní prdy. A jakože dost. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Natáčeno v Brownsville, Pensylvánie. (pityty)

Reklama

Reklama