Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, ale jak někdo tohle může srovnávat se Stranger Things? Proboha vždyť to nemá absolutně nic společného, je dobré se občas zamyslet než vypustíte něco do světa. Teď ale k věci, má to chytlavý styl vyprávění, příjemnou hlavní hrdinku, první polovina série je seznamování a ta druhá? Začíná se vše vysvětlovat, trocha napětí a fantastické finále! Takhle to má v seriálech přesně gradovat a o to větší zážitek, že se to vše vešlo do 7x20 minut. Právě kvůli tomu stopáž nemá šanci začít nudit. Náběh na druhou řadu povedený a o co vlastně půjde? To se snad brzy dozvíme v druhé řadě. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Pomsta loserů.. Doslova. Hlavní dvojka mi připomínala mladší verze Ellen Page a Roberta Carlyla a musím říct že tenhle casting se povedl jelikož vypadají přesně na postavy, které hrají a hlavní hrdinka není modelka s brýlemi jak už bývá zvykem. Tón seriálu neustále skáče od komedie přes drama až téměř k hororu a já se bavil. Jen konec nekonec mi trochu vadí. 75% zatím. Ještě se to dá slušně zmastit v další sérii jestli bude. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Možná malinko přestřeluju, ale je mi to fuk ;) Tohle téma fakt můžu hodně. V roce 2013 vyšel film Carrie s Chloë G. Moretz v hlavní roli, velký úspěch to nemělo, ale u mě neskutečný. Tady vidím dost inspirace, možná se pletu, ale v několika obrazech to prostě vidím... Ale i kdyby!! Tvůrčí parta, která má za následky Stranger Things a The End of the F***ing World, byla zárukou kvality a to jsem se teda nechal přesvědčit po pár minutkách. Skvělá volba S. Lillis, tato holka nám toho ještě hodně předvede. Krásná a neskutečně talentovaná. Za mě vesele plný počet a už teď vyhlížím další řadu! ()

Zuzanv odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytočný seriál, o ktorého (ne)ambíciách svedčí aj dĺžka častí (niekedy 15 minút), klišé charaktery, scény, nudná a nesympatický hlavná hrdinka, atmosféra akože Stranger Things, buďme retro, ale tu to vôbec nefunguje, ale že vôbec. Jediné, čím sa toto podobá na The End of the F**ing World je font písma ich názvov v úvode. Nič sa tu neudeje, a aj čo áno, to zistíte po prvých piatich minútach. A akoby aj mohlo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Natáčeno v Brownsville, Pensylvánie. (pityty)
  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno