Reklama

Reklama

Bridgertonovi - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 8 h 29 min (Minutáž: 54–72 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Touhu krotí smysl pro povinnost a skandál je na spadnutí. Vikomt Anthony Bridgerton se totiž rozhodl oženit, ale svéhlavá starší sestra jeho vyvolené mu nic zadarmo nedá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Teší ma, že Netflix druhú sériu zobral z iného uhla. Narozdiel od prvej série nie je obsadenie a dej prvoplánový a povrchný. Ide sa viac do hĺbky vo vzťahoch jednotlivých postáv a sex nie je na prvom mieste. Vďakabohu sa vytratila určitá vulgárnosť a absurdita, ktorá bola prítomná v prvej sérií a aj vďaka tomu je druhá séria na inej úrovni. Stále je to historická fikcia, ale už omnoho uveriteľnejšia a kvalitnejšia. 4* ()

pavcas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá serie byla neskutečná! Ta chemie mezi Kate a Anthonym bylo něco, co se hned tak nevidí. Mělo to pomalý rozjezd, ale o to víc to na konci bouchlo! Ty pohledy, ty letmý doteky, ta atmosféra, dialogy, hudba, taneční pasáže, to bylo teda něco. Ústřední dvojice neuvěřitelná, takhle dobře to zahrát... koukala bych na ně dva ještě tak minimálně jednu celou serii, úplně mě mrzí, že to skončilo. První série byla dobrá, ale ta druhá..no nemám slov, nádhera. ()

Reklama

Milodar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalý kýč, který dokazuje, že klasická dichotomie forma vs. obsah je blbost. Tady je totiž obojí v naprosté harmonii. Je to skutečné zhmotnění romantismu. Dokonalý casting, který svým pojetím zdůrazňuje smáznutí multi-kulti předsudků. Všechny hlavní i vedlejší postavy jsou prostě perfektní. Druhá série sice lehce kopíruje koncept první, ale stačilo trošku zatlačit na pilu romantismu a už tu máme psycho drama jak vymalované. Jo a před dokonalostí Simone Ashley smekám, klekám a hekám. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série je opět celkem naivní červená knihovna, ale tentokrát jí hraje do karet redukce počtu scénáristů, takže dialogy podstatně méně šustí papírem a hlavně změna hlavní dvojice kolem které se celý děj točí. Hlavně Simone Ashley je asi tak 100x sympatičtější než Daphne z první série. Co funguje méně je fakt, že se druhá řada celkem motá v kruhu a i když je úplně všem jasné už na začátku druhého dílu jak všechno dopadne, stejně je třeba si projít neustále se opakujícím tokáním, nadbíháním a odmítáním, kterému nepomůže ani celkem funkční chemie mezi ústředním párem. Kdyby těch epizod byla polovina a vypustila se zbytečná vata, divák ani nepozná rozdíl. Jednička navíc působila že se nebere úplně vážně což se o dvojce říct nedá a to co se ubralo na sexu se přidalo na snaze o osudovost. a ne vždy to funguje. O něco slabší jednička je tak ve výsledku o něco větší zábava...60% ()

kiddo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meet cute ETL, kde "měla by mít aspoň půl mozku" je volitelná podmínka. Jako... jo? Rozhodně neuškodí, že na rozdíl od posledně si někdo za kamerou uvědomil, že nejzábavnější na sexu fakt není samotnej sex. Btw může mi někdo vysvětlit myšlenkové pochody kultivovaných kultiválů, kteří si vědomě pustí echt červenou knihovnu a pak pyskují, že je ta knihovna ňáká moc červená? Když chcu Harlots, tak snad koukám na Harlots a neztrapňuju se na veřejnosti cintama o svojí skills issue. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (2)

  • Vévoda z Hastingsu se ve druhé sérii už neobjevil. Je to z toho důvodu, že jeho představitel Regé-Jean Page podepsal smlouvu jen na jednu sérii a k dalším se nechtěl zavazovat, aby se mohl věnovat jiným projektům. Připustil, že je možné, že do jeho role v dalších sériích může být obsazen někdo jiný. (Ganka)
  • Na plese u lady Featheringtonovej, pri tanci Vikomta Bridgertona a slečny Sharmovej, hrajú muzikanti hudbu piesne "Wrecking Ball" od Miley Cyrus. (Cigalone)

Reklama

Reklama