Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer 3
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Diskuze

j.s.lev

j.s.lev (hodnocení, recenze)

Dobrý den. Poněkud zklamání. Skoro jako kdyby scénáře dělali různí lidé. Příliš to "nedrží pohromadě". Postavy se často nelogicky "vyvíjejí" - asi nejsem úplně odborník na psychologii "týnejdžrů", ale přece jen to bylo možno udělat uvěřitelnější. Takhle, coby nejzajímavější postava (z hlediska psychologie - vývoje) pro mě byl jeden z hlavních záporáků - Rafe (Drew Starkey). Což je myslím u mě úplná výjimka. Technicky to zvládnuté bylo uspokojivě. Ale dějové linky, jednání postav, mnohá krkolomná překvápka, plus bych asi "našel" další nevhodnosti, to vše "řadí" seriál někam do "obce" nenáročného diváka. Jistě, "řešily" se tam i určité "cennější" filozofické myšlenky (peníze x charakter, zabít, či se nechat zabít...), ale - ALE... Určitě jsou podstatně podnětnější díla. ... Nebo prostě nejsem "cílová skupina". Josef Sojka.

Uživatel RanuncuL smazal svůj příspěvek.

Uživatel RanuncuL smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama