Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Recenze uživatele riza-do k tomuto seriálu (2)

Outer Banks (2020) 

Obrovské netflixové překvapení! Ač se mi zprvu vůbec nechtělo rozkoukávat dramatický seriál se skoro hodinovými díly (většinou se takové seriály strašně táhnou), tohle je rozhodně pecka. Postavy jsou zajímavé, zábavné, skvěle napsané, příběh o hledání pokladů je poutavý. V prostředí značně neokoukaném se pořád něco děje. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Rozhodně důstojné pokračování první série, i tentokrát s výborným zakončením a otevřením pro třetí sérii. Místy mi přijde, že se postavy začínají chovat více nelogicky než v první sérii, přestože jsou výborně a zábavně napsané. V každém díle se toho děje tolik, že nevadí, když části příběhu člověk prokoukne, protože v zápětí je překvapen z něčeho dalšího. Navíc diky dávkování nových (nemálo zajímavých) postav je zde dostatek prostoru si je oblíbit dříve, než přijde další se svým propleteným osudem do stávajícího příběhu. Rozhodně se těším na další sérii, zvlášť pokud si uchová stoupající kvalitu — koneckonců prostředí Karibiku k objevování pokladů jen vybízí. ()

Reklama

Reklama