Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Vánoce v divočině, Christmas in the Wild jsou prostý příběh scénáristické dvojice Neal H. Dobrofsky a Tippi Dobrofsky. Úkol pro mladou movitou americkou ženu, kterou současně opustí syn na studia a muž navěky, je prostý. Nepoddat se tomu a zachránit, co se dá. Sebe, syna, asi kamarádky, však to znáte ... Tak ji scénáristické duo nechá ještě zachránit africké slony. Těm pomůžou i syn, i kamarádky. A jednoho osamělého sympatického zachráněného muže dostane spolu s diváky jako bonus. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

K tomu, abych se podíval na snímek Vánoce v divočině z roku 2019 jsem využil nabídku společnosti NETFLIX a tak se jednoho večera tato rádoby sváteční komedie objevila na obrazovce naší korejské televize. Leč k našemu překvapení jsme nesledovali děj plný bílé hmoty, naopak sníh jsme prakticky žádný neměli tu čest shlédnout. Děj se totiž odehrával v Africe, kam odjela Kate Conrad (Kristin Davis) poté, co ji opustil manžel Drew (Colin Moss), když jejich syn Luke (John Owen) odešel studovat na vysokou školu. V Africe měli manželé společně strávit druhé líbánky a tak se Kate rozhodla odletět do Zambie sama. Při večeři se seznámila s mužem jménem Derek (Rob Lowe), z něhož se vyklubal pilot malého letadla, s nímž druhý den odletěla do svého dalšího letoviska. Během letu Derek nečekaně přistál ve volné přírodě, když spatřil vyděšené slůně, jehož matku zabili pytláci. Kate byla slonem zaujatá, a když dorazil záchranný tým, žena která se před lety vyučila jako veterinářka se rozhodla odjet nákladním autem do záchranné sloní stanice. Zde se Kate setkala s Derekovou jihoafrickou přítelkyní Leslie (Hayley Owen), která pracovala v nadaci, jenž sponzorovala záchrany slonů. Poté si Kate vytvořil vztah s malým slůnětem a tak se rozhodla strávit na stanici celou dovolenou a to dokonce i během vánoc. Mezi ní a Derekem postupně přeskakovala jiskra a mezitím řešila svůj rozvod a neochotu syna být na škole, protože mladík chtěl být hudebníkem. Vztah mezi Kate a Derikem se nelíbil Leslie a ta se rozhodla ukončit sponzorování stanice. Kate se tedy vrátila do New Yorku, kde přijímá práci jako veterinářka a přesvědčila svého syna, aby pokračoval na vysoké škole, ale zároveň aby studoval hudbu. Na Silvestra Kate zavolala černošskému pracovníkovi stanice Jonathanovi a ten sdělil, že nemůže kvůli škrtu ve financování fungovat déle. Kate zahájila kampaň tím, že požádala o pomoc své přátele a bývalého manžela a také prodala své šperky a další věci. Sbírka byla úspěšná a stanice byla pro další rok zachráněna. Když se Kate vrátila do Afriky, uvědomila si, že bez slonů už nemůže žít a navíc jí došlo, že se do Dereka zamilovala a tak film skončil svatbou. Vzhledem k tomu, že jsme si chtěli pustit nějaký vánoční film, tak jsme mohli být zklamáni, ovšem rozladění nahradil celkem pěkný příběh, věnovaný záchraně zvířat a tím si u nás získal plusové body. Suma sumárum, film Vánoce v divočině ode mne obdržel tři sloní hvězdy ***. ()

Reklama

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Milý filmík v čele s nestárnoucí Kristin Davis, která od konce Sexu ve městě nestárne, maximálně s pár vráskama. Sama Kristin slony miluje a finančně podporuje slony v Africe, kde je pravidelně navštěvuje a pomáhá, takže tento film beru jako její srdcovou záležitost, což byl zřejmě i důvod proč do filmu šla. Je třeba pomáhát. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Taková vánoční jednohubka z atraktivního prostředí, která k vánoční pohodě přímo vybízí. Rob Lowe je stejný fešák jako za mlada a jeho úsměv je stále stejně okouzlující a když to dáte dohromady se sloními mláďaty, čerstvě opuštěnou manželkou newyorského podnikatele, vznikne vám tenhle vánoční balíček, který nesmíte minout. 4* ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka, sloni jsou super, vánoce v tom moc nejsou, spíš je to asi dovolená?? No každopádně na začátku mi to přišlo jako šest dní a sedum nocí, nebo sedum dní ?? To je fuk, pak se dým rozpustil a vylezlo z toho docela překvapivé milo, které se hezky sleduje, a přes skutečnost, že to je vo hovně, tak je to super koukatelný. ()

Zajímavosti (5)

  • Představitelka Kate Kristin Davis je sama velkou ochránkyní Afrických zvířat a opakovaně se do Afriky vrací zejména do sloních sirotčinců. (Ganka)
  • Pro natáčení filmu nebyli použití cvičení sloni, ale divocí sloni ze sirotčinců. (Ganka)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Zambii. (SONY_)

Reklama

Reklama