Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (143)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Sice se slabšími místy, s ne vždy funkčním humorem a ne vždy dostatečně představenými (a využitými) postavami, navíc extrémně hapruje i logika toho světa, kdy zvířata žijí pospolu s lidmi, přičemž zvířat je zde mnohem míň a gang Zlounů přitom nikdo nechytne a někdy ani vůbec nepozná, ale jinak se mi to líbilo. Nenudil jsem se u toho, většina postav mi byla sympatická, některé scénky a hlášky jsou naprosto skvělé a i ten děj, nakolik byl dost předvídatelný včetně asi všech jeho zvratů, si mě dokázal značně získat a bavit až do konce. A určitě si to rád někdy pustím znova. A Richard Ayoade tu je navíc v roli, do které se jeho hlas hodil naprosto perfektně. A nejvtipnější je stejně fakt, že mě to bralo a bavilo víc, než ty filmy, které se to snaží parodovat - ačkoli, Dannyho parťáky jsem stále ještě neviděl a třeba se k tomu už konečně dokopu. Slabé 4* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Akčňák pro děti, kterej nepostrádá supr akci, skvělou animaci, parádní vtipný vsuvky a především úžasnou myšlenku o zlu, dobru a přátelství!... Já tam viděl prostě i ty Dannyho parťáky v kresleným kabátě a to je samozřejmě moje krevní skupina! Myslím si, že DreamWorks si opět koupil suše malý publikum a oslnil i některý z těch starších. Naše kino táta + dcerka + synek = k nezaplacení! 80% ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zklamání. I poměrně slabé (v úrovni animáků) Encanto je lepší než tohle. Moc se mi to nelíbilo vizuálně (lidi, zvířata, napůl lidi se zvířaty), ani obsahově, kde byl příběhový oblouk jasný od začátku. K tomu to nebylo kdovíjak vtipné, takže celkově jen lepší průměr. Hodně podobné Zootropolis je někde úplně jinde. 65% ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Sympatický, dobře provedený, bláznivý animák, který uteče než by řekl švec. Tady člověk klidně může fandit záporákům a nemusí se za to stydět. Dabing je výborný a nejvíce se mi tam líbil Petr Rychlý. Partička se kolikrát dostane do pěkných průserů, ze kterých až do poslední chvíle konce filmu musí vymotat. O to víc je to zajímavější, že člověk nečeká konec. Zasloužené 4 hvězdy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zábavná, energická, nápaditá a neutichající animovaná jízda, která si bere kousek z každého možného žánru (který je schopen korespondovat s přístupností pro celou rodinu) a okamžitě staví Zlouny na pozici nejpozoruhodnějšího animáku, co možná celý letošní rok nabídne. DreamWorks zase zkusil originální cestu a vydařilo se na jedničku. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)
  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)

Reklama

Reklama