Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Netflix me k tomu vylozene vybizel, abych si to pustil. Trailer nevypadal nejhur, zacalo to slusne, plnej autobus teenageru, ze kterejch jsme v akci videli jenom 5 plus vychovatelku, skoda toho zbytku. Les a okoli v pohode, dva mutanti dali vzpomenout na hory maji oci a pach krve. Vlastne jsem si v prubehu ani nepripoustel ze je to z Polska. To gore z velky casti nebylo na kamere, snazili se nas oblafnout mimo zaber s utrhlou hlavou a rukou...Urcite to neni zadnej zazrak, napeti zadny, ale jako oddychovka, proc ne. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má přes 50%? Cože? Tak tomu fakt nevěřím! To u něj všichni usnuli a na konci si řekli: "Nebylo to tak špatný.", nebo kde udělali soudruzi chybu? Tenhle film má totiž všechno. A tím vším myslím všechno špatný a klišoidní. Proboha, tady je každá scéna takový klišé, to se fakt nedá. Jako by režisér okopíroval každej slasher, co kdy existoval! Zaprvý - partička teenagerů. Vždycky jsou to teenageři. Nemůže to bejt aspoň jednou parta padesátníků do prdele? Tábor má bejt o detoxikaci od sítí a oni jim ani neprohledají batohy. Ok. Jinak parta je naprostá klasika - sexy holka (samozřejmě blondýna), co se vyspí s každým druhým. Pak je tady introvertní holka, co má za sebou rodinný trauma (jako jediná přežije, což je samozřejmě jasný už od začátku). Oplácenej nerd, kterej mluví o hororech, konspiračních teoriich atd. a dá se dohromady s introvertkou. Svalnatej chlápek, co umře jako první. A gay, kterýho chce znásilnit místní kněz. Hlavní záporáci jsou mutanti, který asi posednuli mimozemšťani, nebo nevím. Jo a taky nesmí chybět klasickej flashback prozářenej světlem, kdy se auto vybourá. Kdo si sakra dělá selfíčka v autě za jízdy, proboha! A jak se tý holce podařilo vylítnout tak daleko a při tom vypadat, jako by přišla z gala večera?? No jedeme dál. Mutanty nikdo neslyší i přesto, že mají tak tunu a chrčí jako traktor. Parta se furt rozděluje a vrací se nazpátek místo toho, aby utekli. A vedoucí tábora nemají telefony?? Ani vysílačky?? To jako vážně?? Co kdyby se jim něco stalo? Zákaz mobilu se na vedoucí nevztahuje ne? Jstli jo, tak je to pěkně na hovno pravidlo! A taky nesmí chybět divný domorodci z bouchačkou. Na konci se hlavní hrdinka rozhodne, že místo útěku se pomstí. Ježíši Kriste, tenhle film.. A policajt nezmůže vůbec nic, protože je úplně hluchej. Bratři to samozřejmě přežijou. A zapomněla jsem zmínit, že klasicky chodí pomalejc než hlemýždi a tahají za sebou sekery.. Hodnocení: V jednu chvíli jsem si i myslela, že je to parodie, ale ono ne, tvůrci to mysleli naprosto vážně! A on je i sequel?? Oh dear god.../10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem za jeden týden sjel celou sérii Pach krve s dost rozporuplnými pocity, mezi nimiž panovalo znechucení ani ne tématem jako sestupnou kvalitou a díky tomu na celou hexalogii spíše nadávám. Někde hluboko vevnitř ve mně ale stále tkví potřeba se takovému druhu hororů semtam věnovat a Netflix úplně z neznáma nadhodil díky době, ve které vznikl, ne úplně otřesného zástupce tohoto subžánru a až na nesmyslnost s původem znetvoření zdejších monster s filmem nemám žádný problém. Naopak bych se klidně kouknul na možné pokračování. [viděno na Netflixu 1.11.2020] ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Tahá kňoura za packy... HUPS! A letí za klacky." Bardzo dobre! Bezcharakterní klér nikoli v mercedesu, ale ve štěpkovači, gay nikoli stigmatizovaný ale omylem střelený a opilecký nacionalismus na té pravé cestě,  čili té, kde leží obr Puchýř. (© Gilmour93, parafrázováno :-). Pobyt v přírodě jsem si užil, i díky pro věc zapálenému vedoucímu: "Adrenaliiin!"  Strava na táboře byla chutná a vyvážená, neb "čarodějnice snídala malé holčičky a večeřela chlapečky." A díky čupr dávačce (jejími vlastními slovy "blbá, vhodná jen pro šukání") jsem dokonce přišel na břehu jezera o panictví, nedbaje hororového pravidla, že sex je rozsudek smrti! Zaujalo i kropení mobilů svěcenou vodou, pěkně po katolicku: "Ježíši, sešli anděly, ať zaženou zhoubné vlivy civilizace do hlubin pekelných!"  Já dodávám: Bože můj, ať místo do mobilů radši čumí holkám na prdelky! A obezřetně do křoví, samozřejmě... Jo jo, nejdrsnější odvykačka od sítí ("Máš holku?" "Občas. Na netu.") je ta polská, se zmutovanými obřími vidláky, pokrytými mokvajícími puchýři a funícími závislákům za zadkem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych nějak předem předpojatě podceňoval polskou kinematografii, naopak, minimálně od doby, co jsme ještě za komoušů s klukama ze základky hltali Sexmisi. Nebo naposledy od masakrální Volyně. Ale určitě bych před projekcí netipoval, že dám plnotučnou pětku polské teenagerské vyvražďovačce. Naši severní bratranci si tímhle parádním majstrštykem vytřeli zadek s příbuznou produkcí hollywoodskou a těžce zabodovali, tohle byl přímočarý oddechový slasher podle mého gusta - neotřelé polské reálie, žánrově dokonalý scénář, skvělá kamera, uvěřitelní herci, parádní bolákovití mutanti, několik dobrých vedlejších postav (velitelka Iza, kněz, vidlák s luparou, policajt) - ve všech směrech lepší, než 90% obdobných zaoceánských fláků. Možná trochu škoda, že nedostalo prostor víc mládežníků coby obětí, dal bych si třeba líbit, kdyby oba zmutovaní bráchové vtrhli s mačetou a širočinou do tábora a... Ale třeba bude dvojka, tak uvidíme. V dobrém rozmaru odpouštím i obšlehnutý gag s rozhozenýma nohama a vyhřezlými střevy z Wrong Turn 2, takže nakonec ode mne jen jedna drobná výtka technického rázu: v práci máme podobný středně velký štěpkovač, jaký se mihne ve filmu, no a věřte mi, že lidská hlava by se do něho nevešla, leda by se prve třeba trochu nakřápla kalačem. Ani trup. Takže milému deviantnímu flanďákovi by se jím daly seštěpkovat maximálně údy. Ale to je jenom takový nepodstatný detail. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)

Reklama

Reklama