Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Johanne si zvyká ve vztahu, který se začíná slibně vyvíjet, a zároveň se potýká s novými sousedy, bývalými milenci a vlastní problémovou rodinou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle sérka norské Bridget Jones už byla o poznání slabší- aby taky ne- znovu jedeme od 1. do 24. prosince, ale pořád je to parádní biják pro (nás) všechny, kdo se u sledování televize rádi dojímáme. Tenhle seriál, včetně svého následovníka- Veselých Vánic- se mi postaral o mnohem lepší Vánoce 2022, které jsem kompletně proležel kvůli nemoci v posteli. A potěšilo mě i to, že se tady do tolika záběrů připletla fábka, a že tady coby jedinou vánoční televizní klasiku zmínili naši Popelku, byť ji sundali kvůli tomu, že z ní moc dýchá východní Evropa. (Proto si ji asi museli přetočit.) Vánoce u našich jsou pro mě osobně vrcholem letošních Vánoc. Tohle mi fakt sedlo. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatná série, ale už dost spoléhající na zaručený recept a vlastně neschopná dát si novou smysplnou zápletku. Pořád to táhne novodobá norská Bridget Jones" - Ida Elise Broch úžasně uzemněmým výkonem, ale něco tomu přeci jen chybí. 65% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Home for christmas je úplně nachlup stejná jako první. Ve scénáři, v hercích, v hlavním tématu i ve stejně odvyprávěném duchu. A to je asi ta chyba. Kde jednička byla úderná svou originalitou, lehkostí a hlavně skvělým humorem, vtipnými nápadníky a absurdními situacemi, tady dvojka padá a nemá ani jedno z toho. A dívat se podruhé na stejnou věc bez výše zmíněného humoru je už docela otrava a jestli tohle někomu stačí k “vánoční spokojenosti”, tak budiž, ale pro mě je tohle bezduchá a strašně zbytečná záležitost, která má jediné štestí v tom, že je krátká, rychle uteče a můžu si ji odškrtnout z listu... ()

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada příjemného norského seriálu od Netflixu, která znovu jede na stejné vlně jako v první řadě. A začíná přesně tam, kde skončila první, tedy v okamžiku, kdy hlavní hrdinka Johanne přichází ke dveřím na které někdo zvoní. A přestože v úvodu první epizody vypadá všechno pro Johanne naprosto úžasně, na konci tytéž epizody, už je zase všechno zničené a ona se musí od znovu začít snažit, aby alespoň na ty letošní Vánoce nebyla sama, resp. bez přítele. Aby to pro ni nebylo málo, musí se také potýkat s nečekaným odchodem své matky od svého otce. I druhá řada stojí především na hlavní postavě, jenž skvěle ztvárňuje herečka Ida Elise Broch a na její mileneckých eskapádách. Zaujme taktéž výborný soundtrack, tak i znovu samotné prostředí a atmosféra malého norského města ve vánočním čase. Ideální podívaná pro odlehčení a pobavení, zvláště v zimním období a zároveň v současné složité době. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Home for Christmas mi udělal v tomto čase předvánočním hroznou radost. Je to v mnoha ohledech velmi originální, příjemná podívaná, ve které se netlačí na pilu - na rozdíl od typických vánočních komedií posledních let. Koukala jsem s anglickým dabingem, ale moc ráda se na něj podívám někdy v originále. Hold nemůžu zároveň koukat a zdobit perníčky... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno