Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Odulej Emil, Gibson chabrus na plíce a na ledviny, herečky taky nebyly nic, na čem by si jeden aspoň ohřál oko a navíc ani to počasí jim nějak nevyšlo. Všechno se to odehrávalo uprostřed tornáda, ale když se vylezlo z baráku na lešení, tak jsem zjistil, že ten vichr mám akorát v reprácích. Vim, že na to nebyl moc velkej rozpočet, ale nějakej ten ventilátor od Sencoru tam na tu chvíli mohli pro nebohého diváka mého typu fouknout, když už tam na ty zoufalé herce stříkali vodu zahradní hadicí s rozprašovačem. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na Portoriko se žene katastrofa. Může spadnout až 400 milimetrů srážek. Zvedne se hladina moře, hrozí sesuvy půdy, bleskové záplavy a pochopitelně obří škody na majetku. Zhruba tak nás tvůrci napínají a své postavy děsí na začátku tohohle béčka. A světe, div se, o hurikán se skoro vůbec neotřeme. Veškeré dění se přesouvá do bytového domu, ve kterém se shodou okolností ocitají i sličná policajtka Stephanie Cayo a její dočasný parťák Emile Hirsch s traumatickým škraloupem z minulosti, který měl ještě ráno bouchačku v puse. Za úkol mají odvézt ty natvrdlejší nájemce do bezpečí. Jenže o obsah jednoho z bytů má zájem i parta zlodějů. Přimíchá se do toho ještě sympatická lékařka, která chce dostat tvrdohlavého tátu Mela Gibsona na dialýzu. No, a Mel je bývalý ostrý polda. Ač jsem věděl, že to bude průšvih, docela jsem se těšil. Celkově to působí nesmírně lacině, akce je podprůměrná, nápady chybí, tempo je zoufalé. Michael Polish točí veleprůměrné kousky, atmosféru nechal za rohem a ani samotné (poměrně hvězdné) obsazení nijak neždímá. Mel naštěstí není tak otrávený jako Bruce Willis v podobných laciných námětech, pevně věřím, že tohle byl jen přešlap, protože jeho osobní kouzlo si zatraceně zaslouží ambicióznější projekty v rukou zkušenějších tvůrců. Na vedlejší kolej á la Nicolas Cage totiž Šílený Max rozhodně nepatří. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokoooos, to čo bolo??? Fekálna transplantácia, Kate Bosworth + Stephanie Cayo, vec v šatníku (bol som zvedavý, ako dôjde k oblečeniu policajnej uniformy, ale fakt som nečakal, že tak hlúpo), neskutočné preslovy jednotlivých postáv (všetky sú dlhé a mnohé nezabudnuteľné), v podstate nijaké resp. odstrihnuté finále (!!!), nadávajúci a trochu trápny Mel Gibson (navyše ide skôr o väčšie cameo, než o plnohodnotnú podpornú rolu), divný činžiak (fakt som sa neorientoval, je to nejaký gigantický komplex alebo budova s dvadsiatimi bytmi a bicyklárňou?), pritrúbený ústredný zloduch (David Zayas wtf?!), lacná variácia na Smrtonosnú pascu, nacisti (tak tých som tu vážne nečakal), atmosférický hurikán, na ktorý neboli peniaze (takže okná zvonku štáb kropí vodou z hadice a v post-produkcii pridali zvuky silného nárazového vetra), obrazy za desiatky miliónov, neskutočné (ne)logické lapsusy. Akože... kokoooooos. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Gibson + Hirsch + Bosworth to neznelo márne, lenže už v úvode vás prekvapí, že film je točený asi cez modrú fóliu. Tvrdohlavý Mel hrá v neustálom daždi reumatického starčeka, ktorý sa pred hispánskymi gangami ubráni ľavou zadnou aj vďaka pomoci mladších kádrov, k tomu všetkému sa krásne vyníma hudba alá Indiana Jones. Celkovo kvalitatívne na úrovni dnešných filmov s Cageom či Seagalom. Čo už, Mel Gibson si dnes už roly veľmi nevyberie, keďže sa dostal do nemilosti vládcov kabaly. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama