Reklama

Reklama

Skin Walker

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Marze 

všechny recenze uživatele

Regine je psychicky křehká mladá žena. Schovává se ve městě daleko od svého traumatického dětství na venkově. Snaží se vytvořit láskyplnou rodinu, kterou nikdy nezažila a vyrovnat se s událostmi z minulosti. Do toho podivně zemře její bratr Isaac. Do toho ji ohrožuje psychiatr, který léčí její matku a dojde k vraždě babičky... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Řekněme že hlavní hrdinka to nemá lehké. Táta je chladný bastard, máma šílená a babču někdo zamordoval, přičemž všechno ukazuje na zdeformovaného bratra, který by měl být nejspíš mrtvý. No a během návštěvy rodné vesnice se na děvče všechno sesype. Tak do půlky je to celkem přehledné. Sice se nejedná o nic objevného, ale dívat se na to dá, dává to smysl a navrch mě bavili herci. Jenže pak Neuman spustil psychonálož plnou podivných flashbacků a halucinací, která dosavadní děj postavila tak trochu na hlavu a dorazil mě samotný konec, po kterém už mi nedávalo smysl vůbec nic. A pár hezkých masek to fakt zachránit nemohlo. Ta snaha točit jednoduché horory rádoby umělecky už mi začíná lézt pomalu krkem. 35% ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Film je plný vizuálne podmanivých a vypiplaných scén, ktoré samé o sebe pôsobia vysoko profesionálne a je radosť sa na ne pozerať, bohužiaľ už ako celok vo filme nefungujú, na čom má najväčší podiel dosť zmätočný scenár s množstvom nezodpovedaných otázok a nevýrazné tempo filmu, ktoré je od začiatku dosť pomalé aj keď s prísľubom riadnych jatok na konci. Tie však nikdy neprídu, čo je škoda, lebo nábeh na to bol. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa z mesta vracia domov na dedinu. Prečo? S otcom má chladné vzťahy, matku má v blázinci, babičku zavraždili a jej znetvorený brat, o ktorom si celý život myslela, že je mŕtvy, pravdepodobne žije. Takže odhaľuje rodinné tajomstvá. Technicky je to solídne, herci ušli, masky parádne. V prvej polovici sa však dej strašne vlečie. Potom to režisér obohatil úplne šialenými, zmätenými flashbackmi chorej mysle, čím sa film zmenil na celkom slušnú psychologickú nálož (hoci sa to miestami tvárilo vážnejšie ako by bolo treba). Po stránke scenára to nie je žiadna sláva a celý priebeh zvyšku filmu by sa dal zrekapitulovať jednou vetou. Vizuálne ale zapôsobil, takže ho odporúčam iba veľmi opatrne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příběh obecně je v rámci žánru "psychologizující thriller" vcelku dobrý, i když nepříliš originální. Ale protože naschválnický a elitářský rejža zvolil k jeho vyprávění evropskou krkolomnost a chaotický střih (snad aby se odlišil od zaoceánské přímočaré jednoduchosti), leckterý ubohý lopaťák z něho možná bude mít trochu zamotanou kedlubnu (pokud se tedy k filmu vůbec dostane). Já osobně bych tedy určitě uvítal aspoň méně exaltovanou formu. K plusům patří zajímavá hlavní představitelka, podivínský otec Udo, maska brášky a závěrečný titulkový song, který mi připomněl moje oblíbené Joy Division. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama