Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Průvodce karavan Kirby Randolph (John Payne) přišel vlastní vinou o dobrou pověst, když mu indiány zmasakrovali kolonu osadníků, a kvůli tomu nemůže sehnat další práci. Když natrefí na Jesse Griswolda (Rod Cameron), tak ten ho najme jako průvodce kolony, přestože Griswoldova obchodní partnerka Aurelie (Faith Domergue) s tím nesouhlasí. Jenže kolona a lidé nejsou tím, čím se zdají být, navíc Kirby musí počítat s nájezdy indiánů. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Anketní otázka: Když vedete karavanu po prašné cestě a oproti vám se blíží stádo splašených koní, co udělate? Uhněte se, aby mohli koně bez problémů přejet? Omyl! Uděláte z vozů hradbu uprostřed cesty, aby se koně mohli pracně prodrat přes hradbu, vy jste mohl ohrozit životy lidí a zvířat, a taky bezpečně zapálit vozy. Tak. A rejža měl co točit. Jinak na Republic Pictures vcelku obstojné. V rámci žánru za 3. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Faith Domergue je zajimava a malo vidana dama. Pro me to byl duvod ke zhlednuti tohoto westernu. Odbornik na westerny nejsem, tenhle se mi zdal jaksi bezny... 2+ ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama