Reklama

Reklama

Rodinný ranč 2

(TV film)
  • Slovensko Rodinný ranč 2 (více)

Obsahy(1)

Zatímco John Landsburg a jeho rodina připravují ranč na otevření nového penzionu, překvapivý návrh staví svatební plány Rebeccy do popředí. Krásná svatební koordinátorka Claudia Dupreeová si okamžitě oblíbí patriarchu rodiny, zatvrzelého kovboje. Nečekaný příjezd syna Tapa Petersona, dávného nepřítele rodiny Landsburgových, který se objevil po dvaceti letech, s sebou přinese hromadu nevyřešených problémů - včetně toho, že Caleb Peterson opustil Rebeccu i jejich nenarozené dítě, které nyní zoufale touží poznat svého otce. Když ho však dostihne Calebova minulost, Tap musí obětovat celé své jmění i rodinný ranč, aby svého syna vykoupil. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

curil 

všechny recenze uživatele

Taková optimistická slátaninka. Všichni jsou hodní, sousedé spolu drží, nikde žádná závist nebo nenávist, zkrátka musíme si pomáhat. Už z prvního dílu jsem nebyl nadšenej, ale pokračování je ještě o dost slabší. James Caan navíc chodí jako krpatec. Ale Bo Derek to sluší! A taky jsem měl ze začátku zmatek, když šerifa Whitlocka hraje jiný herec (Dylan Walsh), snad jediná Rebecca si nevšimla, že ji žádá o ruku někdo jiný. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to zcela jiny ranc nez v prvnim dile. Take jine mestecko. Chybeji postavy a jsou tu nove. Ale detsti herci jsou zpet. Prvni dil byl klasicke rodinne drama. Tento dil je klasicky vyrobek pro streamovaci spolecnosti. Je zde vice humoru. Prvni dil konci necekane a dejova linka nebyla dokoncena. Tento dil na ni nenavazal. Neni to ani tak ostre, spis pohodova atmosfera. Ale neni to hrozna podivana. A je to divatelne. Zapletka se tyka mozneho zabaveni domu. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama