Reklama

Reklama

Moucha v kufru

  • Francie Mandibules (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (43)

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Nedávno náhodně objevená jednohubka, na kterou jsem si konečně našel “čas” (je to opravdu jednohubka s muší stopáží, takže to slupnete jak malinu prakticky kdykoliv). Dvojka blbců s vyhlídkami na dlouho očekávaný životní zvrat, úspěch a bohatství objeví v kufru kradeného auta obří mouchu… k tomuhle netřeba cokoliv dalšího psát. Prostě si to dejte, než vám frnkne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se na scéně objeví jeden idiot, pak druhej idiot. No a pak moucha zamčená v kufru…nutno podotknout, že moucha o velikosti samotného kufru. A děj od Mr. Oiza může začít. Vlastně klasika v jeho provedení. V tomto případě ale klasika, u které jsem se královsky bavil. Absurdní humor, který Vás mnohdy nerozesměje na poprvé, někdy někoho ani na podruhé. Musíte si jím prostoupit, asi jako u Wrong Cops. Ti dva týpci ty idioty ale hrají tak geniálně, že jim nevěříte, že takoví reálně nejsou. Jejich road trip francouzským přímořským prostředím pak nabírá obrátky a končí tak fantasticky důmyslně, že i u titulní melodie nebudete chtít, aby někdy skončila. ()

Reklama

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Oba hlavní hrdinové jsou hrozní debilové. Úplně mi stačí, když ode mne takovéhle typy na ulici somrují peníze nebo cigára. Nevidím důvod, proč bych se na takové exempláře měl dívat ještě ve filmu. Samotný příběh (nápad s přerostlou mouchou) mi přijde také dost slaboduchý. Za co má tento film (aspoň momentálně) hodnocení 70 %? Že by za přesvědčivost hereckých výkonů? Existuje mnoho lepších francouzských komedií. ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

I Francouzi se mohou utnout. Příšernost - dva kreténi s obrovskou mouchou potkají dvě divné holky a Adèle Exarchopoulos, která se chová jako retardovaná. Společně s bratrem jedné z nich tráví čas v prázdninovém domě a snaží se schovat tu obrovskou mouchu. To má být vtipné?! Pana Quentina Dupieux si znamenám velkým červeným písmem do kategorie PLUS JAMAIS. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Navždy sa zachová v pamäti mucha v kufri... V tejto neľahkej dobe pandémie bolo osviežujúce vidieť film s obrovskou muchou, ktorá nie je hrozbou. Režisér správne pochopil, že na to, aby komédia fungovala, stačí  úprimnosť a kráka stopáž. Bizarnosť na každom milimetri a jedno skvelé vystúpenie Adèle Exarchopoulos, ktorá si tak trochu kradne film.  Už veľmi dlho som sa tak z chuti nezasmial pri filme. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. září do 28. října 2019 v zálivu Saint-Tropez (Le Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime, La Croix-Valmer, Cavalaire-sur-Mer a Rayol-Canadel-sur-Mer). (bianci)

Reklama

Reklama