Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po americké invazi do Iráku se diplomat OSN Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura) vydává na nejnáročnější misi své dosavadní kariéry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takže Escobar konečne prehovoril po anglicky. Dobré vedieť. Ale s fúzmi mu to pristalo oveľa viac a Ane de Armas by to zrejme slušalo aj s nimi. Ale chémia medzi nimi, skôr ako otec a dcéra a nie pár, aj keď chápem, že mal o byť vzťah staršieho muža s mladšou slečnou. Niektorí hovoria, že romantická linka tu je zbytočná, ale otázka je, o čom by bol film bez nej. Len 10-minútovým príbehom o zavalení. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Baker je dokumentarista a toto je jeho druhý hraný snímek. Propojil zde žánry politického dramatu a romance. V hrdinových očích plané vášeň, touha pro dobrodružství a diplomacii. Baker skáče časem což ubírá na emoční síle, ale má to dobře promyšlené a dobře načasoval klíčové rozhodnutí, které vedlo k tragickému incidentu. Jsou zde Sergiovi důležité okamžiky kariéry. Kariéry workaholika, který ve snaze zachránit svět neviděl svoje nejbližší okolí. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zvláštní politicko-romantické drama s několika velmi silnými scénami (řezání nohou). Děj především skáče mezi osvobozováním východního Timoru a explozí v Bagdádu s několika znepokojivými náznaky, které si lze vyložit všelijak a otevírají spoustu prostoru pro příznivce konspiračních teorií. Herecky není co vytknout Moura a Ana de Armas jsou oba výborní. Lokace kterými se procházejí jsou pastvou pro oči, stejně jako Ana sama. Zamrzí, že se tvůrci báli kontroverze a raději pískají bezpečnou, zamilovanou melodii. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Medailón o diplomatovi OSN, Sergiovi Vieira de Mellovi a jeho schopnostiach, ktoré sú ukážkou úrovne OSN vo svete. Podľa toho čo réžia a scenár ponúka o vysokom diplomatovi Sergiovi, ktorému viac chodil rozum po svojej milenke Caroline, ako poslanie v OSN. Nič prekvapujúce o OSN. Prúdia tam obrovské miliardy USD, z ktorých možno ani polovica sa nedostane tam, kde by mali byť. Alibizmus, pokrytectvo, populizmus, obohacovanie na úkor tej najväčšej chudoby. Mimo dialógu Sergia vo farbiarni so starou ženou, ktorý mal veľmi hlboký a silný vplyv, v ostatnom prípade plytký až komerčný dej. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wagner Moura a Ana de Armas je dobrá dvojka. Hlavně Anička je dobrá, co si budeme, že ano. Scénáristicky je to tady ale poměrně nuda. Člověk by si řekl, že diplomat OSN zažije neskutečně silné scény, ale scénárista to tady trošku podcenil a tak jsem se na dvou hodinách filmu z té politiky málem uzíval. Škoda. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Thajsku, Jordánsku a Brazílii. (.se)

Reklama

Reklama