Reklama

Reklama

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

  • USA Jingle Jangle: A Christmas Journey
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Axident 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to v rámci vánočního kýče špatné, ale ta muzikálovost je vyloženě otravná, protože extrémně neoriginální. Hned první sekundy vstupní scény vás okamžitě napadne The Great Showman (až okatá podobnost) a stylem i Hamilton. Čímž se stávají pěvecké scény otravné a přebytečné. Vydržel jsem jen dvacet minut. Jako nemuzikálový vánoční příběh by fungoval líp. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě se jedná o hezký vánoční příběh o vynálezci, který přijde o vše, až na konec opět vše získá. Akorát ty písně byly úplně bez energie a do filmu se nehodily. Nebýt písní, tak bych šel s hodnocením výše. Avšak takto, když to je muzikál, musím dát jen 3*. Překvapilo mě pak téměř výhradně černošské obsazení, nevím jestli to je kvůli dnešní době (kdy se preferují jiné etnicity než běloši) anebo to byla jen náhoda. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Já teda absolutně nechápu narážky spousty zdejších komentářů na výskyt černochů ve Vánočním filmu, doprovázenej minimem bělochů... Kurva co to je? Hele, jestli nekopou za Spartu a maj talent herectví, tak ať si to klíďo rozpálej na plný kule v Janglovi! Myslím si, že jde o příjemnou, moderní, lehce prozpívanou vánoční pohádku, se skvělým fantasy kouzlem, který snílky rolniček a skřítků, pohltí a nepustí. Mě Forest ukolíbal s přehledem. 60% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

12.Deň filmového adventného kalendára. A sme v polovici, zatiaľ to stíham, každý deň jeden vianočný film. Dnes, po namáhavom nákupovaní darčekov som sa rozhodol že oddýchnem pri netflixe. Opäť skoro muzikál, ale určite lepšie ako lgbt The Prom. Jangle nebude top filmom Vianoc ale aj tak sa pri ňom dalo vypnúť. Pre deti ešte lepšie. Taká oddychovka kde je ale veľa hercov inej rasy. Ako inak, netflix. 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Chceli ste niekedy vidieť ako sa Netflix rozhodne natočiť svoj vlastný vianočný Disney muzikál? Tak "Jingle Jangle: A Christmas Journey" je presne film pre vás. Myslím si, že to je cieľová skupina ľudí a podľa toho to tak aj reálne potom vyzerá. Nemôžem povedať, že by bol film zlý. Ja som si jeho sledovanie celkom príjemne užil a mal niekoľko dobrých momentiek, plus celkom dobrú dávku muziky, ktorá ma vedela dostať do celkom dobrej nálady. No skutočne to viac pôsobí ako keby David E. Talbert videl veľa disney muzikálov a rozhodol sa priniesť jeden tiež. Vyzerá to dobre, film má svoje momentky a má v sebe aj čaro Vianoc. Dokonca má zloducha, ktorého mi je na konci filmu dokonca aj trochu ľúto. Skrz všetko som si uvedomoval, že bol len proste zmanipulovaný skutočným zloduchom filmu. Okrem toho je to príbeh, ktorý je podľa mňa podaný veľmi zjednodušene. Aj keď je to predstaviteľné a funkčné, tak pôsobí to ako rozprávka. Ale koniec-koncov, film je asi viac-menej rozprávkou. Myslím si, že ak hľadáte vianočný rodinný film s dobrou muzikou, celkom peknými vizuálmi a možno jemne temnejšou a smutnejšou story, tak si film užijete. Ja by som sa k nemu znovu nevrátil a hlavne to skutočne pôsobí ako Disney film, na ktorom sa nepodieľalo štúdio Disney. Nič viac, nič menej. Hodnotenie: B- ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Všechny obchody v Cobbletonu jsou pojmenovány po historických afroamerických vynálezcích. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno