Reklama

Reklama

Čtyři dobré dny

  • USA Four Good Days (více)
Trailer 1

S dcerou se sice dávno nestýká, ale teď jí musí pomoct přežít první čtyři dny odvykací kúry. Podle skutečného příběhu o boji se závislostí na drogách. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jako ze života, žádný přehnaný drama a většina filmu je to nuda. Jako když se vašim sousedům vrátí feťácká dcera. Film stojí jen na dvou postavách a víc než o závislé dceři, je to o až posedle se starající matce. Rodiče se budou vždycky snažit své děti chránit. Překrásná Mila je překvapivě jako feťačka přesvědčivá a i bez zubů je to pořád kočka. Snad se teď od stupidních komedií přesune k dramatickým žánrům. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený film, kterému skvěle excelovala Mila Kunis, škoda, že nezískala alespoň jednu nominaci, protože tahle role jí byla ušitá na tělo a věřila jsem jí naprosto všechno. Skvěle jí sekundovala Glenn Close, ale musím říct, že Mila byla prostě lepší. Film jako celek nebyl špatný, líbil se mi, jen ten konec mohl být daleko lepší. ()

Reklama

pafka 

všechny recenze uživatele

Tezko rict, co by tam clovek chtel vic. Skvele udelany film o nocni mure cele rodiny. Zazili toho dost a ted to zkouseji znovu. Pomoct dceri se zavislosti na heroinu. Kolik toho uz slyseli a vzdy to skoncilo samymi lzi a zlodejinou. Proc by to prave ted melo klapnout? Skvele, sama nejsitota a vy proste nevite, jak to bude dalsich pet minut. Podle skutecne udalosti. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Určite budú ľudia, ktorí sa budú nudiť, no podľa mňa je "Four Good Days" skutočne excelentnou drámou, ktorá nám dáva možnosť vidieť do života feťáčky a jej matky. Ako to môže zničiť životy a aké môže mať z toho daná osoba pocity. To je osobne pre mňa highlight filmu. Jej osobná výpoveď a ako sa neustále za to hanbí a kvôli tomu vždy do seba dostane ďalšiu dávku, aby sa tak mizerne necítila. Celé je to bludný kruh. A najhoršie je to, že často za to môže predpis lieku proti bolesti (Oxy), ktorý narobil oveľa viac škody než úžitku. Všetci to vedeli, ale zakrývali to, predpisovali, aby z toho boli financie. Z toho mi je skutočne zle. Tento film má podľa mňa niekoľko výborných scénok, ktoré ma úprimne dostali. Mila Kunis aj Glen Close sú vo svojich rolách vynikajúce a podávajú perfektné výkony. Veril som to obom na 100%. Ku koncu možno film trošku stratí šťavu a záverečná scénka je možno trošku gýčovitá, ale aspoň nám dáva odpovede na nejaké otázky. Vo výsledku silný film, ktorý ma zasiahol viac než drvivá väčšina filmov, ktoré som tento rok videl. Takže určite urobil niečo dobre. Hodnotenie: A ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOŽNÁ TO TENTOKRÁT ZVLÁDNE…“  Drama ze života matky, jejíž dcera chce skončit s fetem Po patnáctý… Tohle téma mě pokaždý (chca – nechca) přinutí mít takový ty rouhačský myšlenky. Tady i díky parádní Glenn Close a neskutečný Mile Kunis!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na článku novináře (a spoluautora scénáře) Eliho Saslowa „Jak se má Amanda“. 2.) Jde o skutečný příběh Amandy Wedler (a její rodiny). 3.) Thx za titule “Kamila Králiková“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama