Reklama

Reklama

Papi Sitter

  • Slovensko Dedkovia na krku
Trailer

Obsahy(1)

Franck a Karine odchádzajú na vytúženú lodnú plavbu, no ich dcéra Camille ostáva doma, aby sa mohla pripravovať na maturitu. Aby mal istotu, že sa jeho dcéra počas jeho neprítomnosti  naozaj bude venovať učeniu, povolá Franck na pomoc svojho otca, policajného kapitána na dôchodku, ktorý je vyznávačom železnej vojenskej disciplíny. Zdá sa, že Camillinmu úspechu nestojí nič v ceste, no práve vtedy sa po rokoch v zahraničí vráti jej druhý dedko, excentrický bývalý majiteľ nočného klubu Teddy... (RTVS)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (9)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Philippe Guillard je scénarista milující pohodičku a i z tohoto filmu šla taková příjemně škádlivá atsmoféra, třeba věšení spoďárů bylo opravdu hodně luxusní. Taková celková pohodová jednohubka. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Dekovia na krku“ funguje hlavne vďaka dvojici Olivier Marchal / Gérard Lanvin, ktorá je motorom celého filmu. No a hlavne ich, na Francúzke pomery, veľmi solídna „vojna“. To by ako „jednohubka“ na ľahké letné nedeľné popoludnie by aj stačilo. Je to však ešte spojený s mladou Camille, ktorá sa chystá na maturitu a jej rebelské chovanie so spomínanou dvojicou nejako nejdú úplne dohromady. Viem, že práve to by mal byť akýmsi východiskovým bodom, ale ako celok to nestojí na pevnejších nohách – keby aspoň vývoj charakteru by bol trochu presvedčivejší. Z nejakého dôvodu ani Camille Aguilar nehrá svoju rolu úplne presvedčivo. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Camille Aguilar sice vypadá jako mladší sestra Salmy Hayek, ale rozhodně se na ni dívat dá, přestože její postava je v zásadě záporná s pubertálním přestřelením a vypláchnutým mozkem "záchrany světa". To už je asi nové EU náboženství. Samozřejmě, že pod zábavnou fasádou se skrývá poměrně značná kritika, ale Chaplin dělal totéž. Skeče dvou dědků jsou očekávané, stejně tak jako jejich ukončení "ve společném zájmu". Ti nezaměstnaní rodiče, to byl tedy nářez... pak se nedivme, že se migranti ptají, proč mají pracovat. Film uběhne svižně, za dva dny si jej nebudete pamatovat (pravděpodobně). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

¨Rodiče jedou pryč, tak pubertální vnučku mají nějaký čas hlídat oba dědové, kteří jsou jako noc a den - jeden disciplínovaný bývalý policista a druhý pseudohipík s volným výkladem pravidel. Nápad by to i byl, provedení působí inteligentně a herectví Lanvina je radost pohledět, ale mě to vůbec nebavilo. Francouzská komedie, která mi stylem evokovala něco od Claviera , akorát bez vtipu a bez Claviera ( což je 70% úspěchu jeho komedií ) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama