Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého podvodníka Jimmyho Kilmartina chytí detektiv Little Junior Brown a nabídne mu výhodný obchod: svobodu za to, když se stane informátorem. Jimmy se takto dostává mezi dva nemilosrdné světy gangsterů a vládních agentů, před kterými se snaží navždy uniknout... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl bejt opravdu něco, jenže doplatil na až ultra nevýrazného Davida Carusea v hlavní roli. Kdyby tuto postavu ztvárnil někdo talentovanější (třeba Ray Liotta z Mafiánů), mohla to být bomba. Takhle je to "jen" nadprůměr, který stojí za to vidět hlavně díky kvalitnímu scénáři a vynikajícímu Cageovi, který tady určitě podává jeden z nejlepších výkonů své kariéry. Jeho Junior Brown je jednou z vůbec nejlepších postav, které jsem měl tu čest vidět. 90% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechapem preco tento film tak zapadol. Pritom to ma zaujimavy pribeh s napinavym vyustenym. Je to jeden z mala Carusovych dobrych filmov, kde hra hlavnu ulohu. Okrem neho sa tu vo vedhlajsich ulohach objavi mnoho dalsich hviezd z ktorych za zmienku stoji zakerny Michael Rapaport a hlavne neskutocne cool hlavny zaporak Cage. Kazda jeho scena stoji za to. Myslim, ze vdaka tejto ulohe sa z neho na cas stala akcna hviezda. Takeho drsniaka by som pred tymto filmom od neho necakal. 8/10. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl tenhle snímek rád (scény, kdy Cage posiluje na benchi s tou "společnicí" nebo jak umlátí M. Rapaporta, si dobře pamatuju). Ovšem nyní, když už jsem shlédnul x kriminálních filmů, je tohle skutečně průměrné krimi. Slavných herců je tu požehnaně a je zajímavé, vidět je v době, kdy začínali (Caruso, Huntová, Tucci, Jackson, Rhames,..) Tenkrát bych dal tak 80%, ale nyní musím film spravedlivě ocenit 55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojice herců David Caruso a Nicolas Cage mi většinou nahání „husí kůži“ – hlavně tedy jejich herecké výkony, ale občas se i oni dokáží překonat a zahrát své role dobře (dobře znamená průměrně). A v tomto případě tomu tak bylo. Cage se mi líbí víc v rolích „tvrďáků“, než úlisných „romantiků/dobrodruhů“. Co se samotného příběhu týče, tak tvůrci nepřišli s ničím novým, co by tu už nebylo, ale jejich štěstím bylo, že dokázali alespoň místy vytvořit vcelku snesitelnou atmosféru a objevilo se tu několik pěkných autíček, které potěšili mé očka… ()

lokolop 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve než jsem film shlédl, očekával jsem asi něco více než to ve skutečnosti je. Ono to tak trochu láká když si předčítáte tu řadu zvučných jmen které se v tomto filmu oběví. Ale nenechte se mýlit je to jen „béčko“. Průměrný příběh, dialogy, dabing a dokonce i výkony herců mě zklamali. Tedy kromě Nicolase Cage, ten je v tomto filmu opravdu vynikající a vlastně ho celý táhne. Celkem je to za 3*, ale celá jedna hvězda je za herecký výkon který předvedl Nicolas Cage. Je to jedna z jeho nejlepších rolí, škoda jen že nepřišla v nějakém „lepším“ filmu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Aby se mohl natáčení snímku účastnit, udělal si David Caruso přestávku v natáčení TV seriálu NYPD Blue (od r. 1993). (Terva)
  • Natáčení probíhalo v legendární věznici Sing-sing v Ossinigu na Hunter Street 354 a ve státech New York a New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama