Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeto nyní nejůspěšnějšírelity show na českém Netflixu A to díky pečlivé dramaturgie a autentičnosti. Během pár dní se z 15 mužů a žen rychle vydělí páry se silným emocionálním poutem. Nic za účast nedostanou. Jen lásku. Všichni jsou vybrání mladí a pohlední, finančně celkem zajištění. Tím že se lidé ne Navíc počáteční izolace a komunikace jen skrze hlas vynechává ze hry spoustu věcí od fyzického vzhledu po rasu a má zvláštní psychologický efekt. Lidé se v této poloviční anonymitě rychleji otevřou, v řádu dnů vznikají intenzivní pouta. A pak si všichni účastníci, kteří se takto zasnoubili, musí tváří v tvář říci, zda může být podobné pouto základem funkčního vztahu. Show odbourává rasové předsudky. Shlédl jsem jen jeden díl, kde se spároval běloch s černoškou. Ta byla celkem fajn , ale nedovedu si představit že by ho mohly odulé rty přitahovat. To nepoznal po hlase černošský přízvuk? ()

Ayush 

všechny recenze uživatele

Trhák to sice není, ale sociální experiment je to prvotřídní. Kam se hrabou Růžovky a podobné série, které žádný výstup nepřinášejí. Bylo moc zajímavé sledovat povahy a chování a porovnávat to pak s vlastními zkušenostmi třeba z online seznamek. Ve výsledku se mi zdá, že je jedno, jestli se lidi nejdřív vidí, nebo slyší; zamilovat se je možné a šance na úspěch/že to totálně vybouchne je úplně stejná. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

U nás niečo podobné vyšlo na TV Narkóza pod názvom Svadba na prvý pohľad a už tam som mal nezastaviteľný reflux. Toto je na udávenie sa zvratkami. Žiaľ bezmozgoví ľudia to budú naďalej pozerať, nevediac, že je to všetko vlastne aj tak dopredu natočené podľa určeného scenára a protagonisti nie sú ani herci, sú to reálne prostitútky a prostitúti. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Trošku zvrácenost. Každopádně jsem to sjela v pár dnech, protože se nešlo odpoutat. :)) Jak už bylo řečeno, casting je vytvořenej z úspěšných, krásných Američanů, protože jinak by to nešlo. Většina z nich mi sice přišla kokotská, ale to není žádné překvapení. U těhle pořadů si říkám, že pokud to někomu z účastníků pomůže k prozření nebo k nějakýmu osobnímu růstu, tak je to super. I když Jessica při reunionu nepůsobila, že by byla schopná nějaké větší sebereflexe. Párům, které se při soutěži opravdu vzali fandím, protože mi přišly nejsympatičtější a nejnormálnější. Poznámka: Potřebovala bych, aby mi Netflix už nenabízel takovéhle pořady. Tím, že je sleduju, si neuvěřitelně kazím reputaci. :)) ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som sa odbavila na Tindri som presedlala na tento skvost. Mám výrazné podozrenie, že účinkujúci sú herci. Šanca, že sa stretne asi 20 (?) ľudí a všetci sú krásni, mladí, vyšportovaní, vypatlaní sa limitne blíži nule. V prvej pasáži na seba nevidia a rozprávajú sa s opačným pohlavím. Dobre som sa zasmiala, keď si po pár rozhovoroch začali vyjadrovať lásku (jeden chlap sa narovinu opýtal, či je na druhej strane nigga). A bez toho, aby sa videli sa zasnúbili. Nasledovalo prvé stretnutie, kedy sa každý chlap bál, aby na druhej strane barikády nečakala tučná mrochta a naopak. Ďalej idú na dovolenku, kde muži medzi sebou rozoberajú ktorá láskychtivá duša už roztiahla hnáty. Top moment bol, keď jeden černoch vypustil dušičku a priznal sa, že rád preskúmava čokodierky rovnakého pohlavia, čo jeho polovička neniesla zrovna podľa jeho predstáv...ďalej mám okno...nakoniec vidíme zostatkové páry pred oltárom, kde si povedia áno/nie. Nikto ma nepresvedčí, že toto nebolo zaplatené. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama