Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po Circle přichází Netflix s dalším guilty pleasure.V tomhle případě je to sice ještě hloupější a neuvěřitelnější,ale přesto se na to nedá přestat koukat.Normálně mě reality show míjí poměrně velkým obloukem,ale tady jsem si to nějakým podvratným způsobem celkem užíval.Jediné co mě opravdu zarazilo byl fakt,že tvůrci konceptu hlásajícího slepotu lásky a to,že nezáleží na vzhledu,rase atd neměli koule na to,aby vybrali "normální" lidi a ne partu "modelů".Dost možná by tím dosáhli o něco větší uvěřitelnosti,ale zase by se asi nedostali k tolik vytoužené svatbě...60% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a experiment, který dokáže pobavit. Pár slabších míst bylo to ano, ale buňky či svatby na závěr to bylo opravdu něco, co se nevidí. Navíc když se dobře zvolí postavy, které jsou sympatické a každá odlišná, máte z toho solidní porci zábavy. U svatby se teprve ukáže realita a ne pro každého je láska slepá. Solidně natočené, dobře sestříhané, zvládnuté napětí i emoce. Nebýt těch pár slabších dílů, nebál bych se dát klidně plný počet. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

No co, pořád mám víru v lidi, mám je ráda a mám ráda, když se snaží i oni mít rádi. To mě vždycky pozitivně nakopne. Takže jsem se zasmála i dojala. Lidi tu nejsou tak krasní a hloupí jak v Too Hot To Handle a řeší tu skutečnější obavy, než modrá varlata, a o to jsou uvěřitelnější a sympatičtější. Kdo by nechtěl být zamilovaný. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Netflix dokáže očividně vytvořit hit i z něčeho, co se mu dva roky válí na skladě. Ale zaslouženě. Když člověk odhodí předsudky, musí se tomu uznat neskutečná produkční kvalita a především dobře vymyšlený koncept, který rychle vtáhne a dokáže donutit neustále pokračovat až k samotnému finále. Největší trumf je - jako kdysi v případě Vyvolených v ČR - dobře vybrané obsazení, ve kterém jsou jak poloretardi, tak sympaťáci, takže si tam člověk najde svoji porci bizárů, šokujících odhalení i upřímné romance. A je potřeba ocenit, že některé rozpravy mezi páry dokáží docela slušně reflektovat jak vztahové (first world) problémy současnosti, tak univerzální témata. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som sa odbavila na Tindri som presedlala na tento skvost. Mám výrazné podozrenie, že účinkujúci sú herci. Šanca, že sa stretne asi 20 (?) ľudí a všetci sú krásni, mladí, vyšportovaní, vypatlaní sa limitne blíži nule. V prvej pasáži na seba nevidia a rozprávajú sa s opačným pohlavím. Dobre som sa zasmiala, keď si po pár rozhovoroch začali vyjadrovať lásku (jeden chlap sa narovinu opýtal, či je na druhej strane nigga). A bez toho, aby sa videli sa zasnúbili. Nasledovalo prvé stretnutie, kedy sa každý chlap bál, aby na druhej strane barikády nečakala tučná mrochta a naopak. Ďalej idú na dovolenku, kde muži medzi sebou rozoberajú ktorá láskychtivá duša už roztiahla hnáty. Top moment bol, keď jeden černoch vypustil dušičku a priznal sa, že rád preskúmava čokodierky rovnakého pohlavia, čo jeho polovička neniesla zrovna podľa jeho predstáv...ďalej mám okno...nakoniec vidíme zostatkové páry pred oltárom, kde si povedia áno/nie. Nikto ma nepresvedčí, že toto nebolo zaplatené. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama