Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde dost vtipných hlášek jako "zamrzl jsi v roce 2017", "je influencerka, je jí 20 a spolu s ní nás na výletě bude sledovat milion jejich folowerů", "jedu do Neapole na sraz organizace na obranu práv koček. Mám kočku ze Sýrie", "dorazila sufražetka. Má víc neurolů, než folowerů", "Hlavní město Španělska? Ibiza?", "Holek tu je na diskotéce dost že? Jo, všechny jsem už obešel a žádná mě nechtěla". Film pro mě byl příjemný doplněk nedávného online Festivalu italských filmu z pražského kina Lucerna s velmi dobrými filmy (možná bude online i za rok při 56.vlně koronaviru Covid 19). V tomto filmu je ukazována ženská síla, Gulia ztracená ve svém životě se snaží osvobodit. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Ve svém žánru by se nemá za co stydět a určitě důstojně navazuje na italskou komediální tradici. I když si dokážu představit z tohoto tématu vytěžit mnohem víc, tak jsem se při ní dobře bavil. Je dobře zahraná a v příběhu je minimum trapností oproti běžně natáčenému standardu. Takže lepší průměr si zaslouží a pro chvíle oddechu je ta pravá, takže mírně nadhodnocuji, aby tady se svými momentálními 61% nezapadla mezi průměrným póvlem. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] - motto na závěr: někomu sebevědomí zbytečně bují a někdo k němu potřebuje dokopat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tuto komedii bych jako takovou hodnotil třemi kousky;přestože mě celkem slušně pobavila, nebyla to zase nějaká pecka, která by ve mně zanechala hluboký dojem, čtvrtou hvězdičku jsem ale přihodil za představitelku hlavní role, protože to Valentina Lodovini zahrála opravdu výborně, a tu frustraci jsem jí absolutně věřil. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milá a naštěstí italská komedie. Proč naštěstí? Protože hrdinčin italský temperament nemá nic společného s uječenou afektovaností mnohých protagonistek téhož žánru made in America. Giulia je uvěřitelná. Unavená věčnou touhou zavděčit se, snahou vyhovět všem, předvést oscarový výkon ve všech rolích, které v životě hraje, a udržovat loď na klidné vodě. Když se ovšem rozpozutá její osobí bouře, řádí jako tsunami a na nikom nezůstane nit suchá. A v závěru možná ani divákovo oko, tedy pokud i on má v sobě kapku silných jižanských emocí. ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Zoznamovanie s postavami a situáciou v akej sa hrdinka nachádza mi prišlo trochu zdĺhavé, ale od chvíle ako to rozbalila to bola parádna jazda. Koniec bol na môj vkus prirýchly, pokojne tam ešte mohla byť nejaká pol hodinka, v ktorej by sa viac rozvinula myšlienka o tom, ako dnes ľudia zo všetkého obviňujú svoje okolie a pritom nemajú takmer žiadnu sebareflexiu. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama