Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle (Liam Hemsworth) a Swin (Clark Duke) by rádi co nejrychleji stoupali v hiearchii v obchodu s drogami a užívali si života. Brzy ale zjišťují , že toho lze dosáhnout jen velmi těžko, pokud svého šéfa nikdy ani nepotkali (nebo o tom alespoň nevědí). V důsledku nedostatku informací se tak lehce dopouští několika ne úplně šťastných rozhodnutí a pomalu, ale jistě se omylem stávají hrozbou pro svou vlastní organizaci.. (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

ink flo 

všechny recenze uživatele

O dvou jížanských low-level dealerech, kteří se omylem díky smrti svého bosse (John Malkovich) dostanou víš na žebříčku, což ale nebude zadarmo a začne to přinášet problémy. Tváří se to víceméně Coenovsky, když na scénu vstoupí Vince Vaughn, tak to chytne takovej lehce westernovej nádech. Prostě divná artová gangsterka pomalejšího tempa, která předpokládám nebude pro každýho. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dvaja čudáci v drogovom biznise, nič výnimočné, originálne, nové. Podľa mňa sa nenájde človek, ktorý by sa za tie dve hodiny aspoň chvíľu nenudil. Pritom kásting bol zvládnutý dobre, sú tu dobrí herci, ktorí nemajú priestor na akciu. Gangsterka, ktorej chýba tempo, založená je vlastne na dialógoch. Film síce prináša málo pozitív, ale zas je dobré vidieť Liama Hemswortha, že po rozvode s Miley Cyrus už chlastá menej, s tou vyschnutou vetvou to muselo byť peklo. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů. Sice jsem se na to těšil, ale že Clark Duke přijde s takhle jistým a osobitým debutem, jsem vážně nečekal. Poklidným tempem, rytmem dialogů a prací s tichem (a pochopitelně účastí Vince Vaughna) mi to nejvíc připomínalo filmy a knihy Craiga Zahlera, především Dragged Across Concrete. Má to správně jižansky bizarní zápletku, zajímavé charaktery i strukturu, funguje tomu napětí, humor i zvraty a umě to úročí připravené motivy ("Nechcete koupit mrtvolu?") – zkrátka jestli máte rádi kriminálky ze zapadákova jako Hap and Leonard nebo Justified, Cormaca McCarthyho, Joea R. Lansdalea nebo i Kena Bruena, je tohle jasná volba. Jdu si koupit knihu a doufám, že se Duke v žánru natočí ještě spoustu dalších filmů. Tohle byla fakt pecka. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Snaha coenovsky přinést do filmu černej humor a nadsázku, občas se to trochu podaří, jindy ne... výsledek je takovej nemastnej, neslanej. A ani tomu nepomáhá celkem hvězdný obsazení, ač se snaží sebevíc, když není co hrát, nic zvláštního se stát nemůže. Jižanskej nádech tam je znát a je to celkem příjemný, ale to je asi tak všechno. Jednou jsem se na to podíval a asi si ani moc nebudu pamatovat, o čem to bylo. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"MAY YOU DREAM OF OFFERED TITS." ----------- Dôvod na oslavu nastal zhruba mesiac dozadu ihneď po zistení, že Vince Vaughn si opäť zahrá serióznu rolu, potenciálne zápornú (ešte si aj obliekal zeleno-fialové košieľky na štýl Jokera), hoci je vo výsledku jeho postavenie v rámci deja v istých chvíľach diskutabilné. A nie vážnu rolu len tak hocikde, ale vo filme, ktorý sa spočiatku javil ako typické špinavé krimi z Juhu, no tento opis sedí len veľmi čiastočne a ešte viac minimálne. Na južanské klasiky od Jeffa Nicholsa či Davida Gordona Greena sa Arkansas nedoťahuje ani omylom, je však slušným prírastkom do tejto malej rodinky tematicky spriaznených snímkov. A Brolinova dcéra ma herecky dosť bavila a vizuálne čistý tatko x) ----------- "What a lot of people don't know about organized crime in the South is that it's not that organized. The term Dixie Mafia has always been too generous, implied too grand a scale. There's a handful of big-time operators that run everything regionally, but... It's nothing like the Italians or the Mexicans, no families. Just a loose affiliation of deadbeats and scumbags. No code of honor. No philosophy of life. It's mostly boring solitary work." ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno