Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla May malá, měla jediného přítele - ručně vyrobenou panenku Suzy. Teď je May velká a jejím jediným přítelem je stále Suzy. Pak se ale May seznámí s filmařem Adamem. Věcí, která se na něm May nejvíce líbí, jsou - jeho ruce. U další známé, Polly, obdivuje její krk. May se prostě na lidech líbí jen některé části. A protože ví, že jediná možnost, jak získat přítele, je ručně si ho vyrobit, pustí se do toho. Začne z uřezaných lidských částí skládat ideální tělo. Není pravda, že by May neměla ráda lidi. Má je ráda. Částečně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

choze 

všechny recenze uživatele

"O ČEM SI TO ČTEŠ?" - "O AMPUTACÍCH." - "KVůLI PRÁCI?" - "NE, PRO ZÁBAVU." Příjemně morbidní záležitost plná černočerného humoru, jejíž hlavní představitelka by si za ty vykulené oči a nepříčetný úsměv zasloužila Oscara. Škoda jen toho rozvleklého tempa a že tvůrci přitlačí na pilu až na samém konci. Jenže tohle není RUKA ZABIJÁK, i když jde taky o "údovou hororovou komedii." Tvůrcům jde hlavně o jakousi celkovou bizarnost než o vysoký bodycount. Pár dobrých nápadů (konfrontace May s fanouškem italských gore), pěkná kamera, ta panenka mi docela naháněla strach a lesbička v podání Anny Faris byla sexy. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

What the fuck ?? Nečakal som zrovna veľa, nečakal som ani priemer, ale dostal som takmer nepozeratelnú sračku. Slabučký dej, nuda od začiatku až do konca. Stále som čakal, kedy sa už konečne niečo stane, kedy sa niečo zvrtne a rozbehne, ale bohužiaľ nič. Natočené to bolo ledva priemerne, ale atmosféra, herci, dej a ostatné aspekty sú hrozné a celkový dojem je mizerný. Veľké sklamanie a strata času. Rozhodne nikomu nedoporučujem. 30% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Trochu mi tento film připomínal Carrie, ale bohužel na rozdíl od Carrie jsem tady postrádal napětí. To, že se film vyvíjí velmi pomalu mi vůbec nevadilo, ale na konci jsem očekával obrat o 100%, čekal jsem hromadu krve, násilí, trochu drsnějšího exploitu, ale konečné zúčtování vyznělo velmi lacino a amatérsky. Takže s poněkud rozporuplnými pocity (skvělé psychologické 2/3 filmu a dost slabý konec) dávám 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem si nevzpomenout na Vraždy podle Jidáše. Přesto byla stavba příběhu jiná, nutno říci, že dobře napsaná a to samé se dá říct o postavách. Bohužel zpracování za moc nestojí. Napětí nulové, scény, jež by měly nahnat husí kůži či šokovat, tu nejsou vůbec. Snad jen ta dětská, ale i té jako by něco chybělo. A tak jediné, o čem se dá mluvit v superlativech, je výkon Angely Bettis, ale ta to sama utáhnout nemohla. 30% ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Dost náhodně sem to zapnul na běžně tragickým kanále Film +, ale...asi sem divnej nebo mám prostě rád divný lidi, ale ta sadistka byla rozhodně milá a s každou další cigaretou přitažlivější. Antifeministický ztvárnění lesbiček jako cheerleader s krásnejma nohama a Anička Faris s vyplazující jazýček konvenuje mý macho vizi světa. Napětí sice není budováno klasicky hororově a spíše si vyšlo na rande s komedií, ale absence klasických teen lekaček je dosti sympatická, zvlášť je-li nahrazena až japonsky ujetým chováním postav v kombinaci s cool roztomiloučkejma vraždama. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Lucky McKee si ve filmu střihl malé cameo, jako muž, který byl se svou přítelkyní ve výtahu. (hladass)
  • Jméno přítele, kterého si May nakonec vytvoří, je Amy, což není jen anagram May, ale i slovní hříčka na Ami, což znamená francouzsky přítel. (hladass)
  • Anna Faris přijala roli Polly, protože se jí zdálo vzrušující hrát lesbu, která se „zamiluje“ do podivné dívky, která má chuť si poskládat z lidských částí svého vlastního kamaráda. (lyukassza)

Reklama

Reklama