Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Pro někoho to sice je stupidní humor, ale to já neřeším, hlavně když se bavím ... A u Zamilovaného profesora 2 jsem se bavil až jsem se za břicho popadal ... Většina lidí co tu cpe hodnocení odpad jsou akorát tupé ovce, co viděli že nejoblíbenější uživatelé dali odpad! tak nechtěli vypadat trapně a dali ho taky, a sami se při filmu určitě bavili (ale tak je to u hodně filmů, někteří se bojí uznat že se jim líbí něco co veřejnost odsuzuje, nejlepším příkladem je Pokemon (seriál) ...). Na celém filmu byla ale nejlepší babička ... :-D ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Když někdo natočí pokračování dobrého filmu, a to pokračování je slabší. Budiž. Ale natočit pokračování mizerného, bezduchého filmu, a to pokračování je ještě mizernější, tak to už by snad mělo být trestné. V daném případě je zaslouženým trestem hodnocení diváka. Na smětiště, do kanálu s tím paskvilem! ()

Reklama

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Když si Murphy usral poprvý a křenil se u toho jak idiot, tak jsem se i trochu pousmál, když si usral podruhý tak už to tak vtipný nebylo, když si usral podesátý tak už se mi z toho začalo dělat špatně a když si vzápětí usral dvacetkrát za půl minuty tak už jsem byl totálně znechucen. Pravda, konec už má trochu hlubší smysl. Neusere si tam Eddie Murphy ale nějaká úplně neznámá černoška s extrémně tlustou prdelí. Vůbec bych se nedivil, kdyby byla na závěr ještě potitulková scéna, kde si prófa usere až z toho prasknou okna a vzápětí se tomu začnou všichni smát. Bonus no... ()

Izz odpad!

všechny recenze uživatele

Ne,první Zamilovaný profesor nebyl dnem americké komediální zábavy.Tohle je tak strašné,že člověk,který dvojku neviděl,si nemůže ani přibližně představit ty pocity znechucení a nesmírné trapnosti nade vším,co se v tom filmu děje.Opravdu a bez jakékoliv nadsázky nejhorší film,se kterým jsem kdy měla tu čest a tak trochu z masochismu se po jeho zhlédnutí snažím nakoukat všechny Murphyho filmy,abych se ujistila,že tohle je opravdu dno. ()

mcclane412 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý jestli se dá vyjádřit slovy, jak trapný je to film, tak to zkusím vyjádřit seznamem věcí, které bych dělal radši, než se na to znova podíval: skočit šipku do prázdného bazénu; strčit ho do robotické dojičky na které je napsáno, že se vypne automaticky po nadojení 5 litrů "mléka"; přijít před Gerarda Butlera a říct „This is madness!"; sject Mount Everest na saních; podívat se na to znovu se svěrákem na koulích (aspoň bych samou bolestí nemohl přemýšlet nad tím jaká je to sračka); ...... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Eddie Murphy v tomto filme zahral celkom 8 postáv. (Jakub225)
  • Natáčelo se od 5. října 1999 do 15. února 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama