Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co v tom filmu dělala Janet Jackson. Svojí účastí to tvůrcům kazila, protože vypadala jako člověk. Kdyby si svoji partnerku zahrál Eddie Murphy sám, nejspíš by k němu pasovala fyzicky i (de)mentálně. Už se mě ve filmech snažili přesvědčit o všem možném, ale uvěřit, že je Eddie Murphy inteligentní je zatraceně těžké. Bohužel je těžké uvěřit i tomu, že zmiňovaný začínal ve filmu jako komik. Pozitiva: masky. ()

Marg odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jestli dát 0 nebo 1 hvězdičku. Tu jednu hvězdičku bych dal za Eddieho a za pár dobrých - nefekálních - fórků. Jenže nechci, aby se takovéhle filmy točily, protože ač snesu hodně, tohle bylo opravdu moc. Není to jen opravdu ubohým humorem, ale i scénářem, který prostě je děsný a místy jen hodně násilně a rychle spojuje scény, které mají být vtipné a nejsou. ()

Reklama

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Když někdo natočí pokračování dobrého filmu, a to pokračování je slabší. Budiž. Ale natočit pokračování mizerného, bezduchého filmu, a to pokračování je ještě mizernější, tak to už by snad mělo být trestné. V daném případě je zaslouženým trestem hodnocení diváka. Na smětiště, do kanálu s tím paskvilem! ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to a du domu!!! No má tohle cenu? Samý špeky, prdy, kozy, ejakuláty. Vysvětlete už někdo Murphymu, že z primitivního originálu dobrou dvojku neudělá i kdyby na sebe natáhnul trojitý latexový panděro. A scénář? Račte nahlédnout: prd středně dlouhý........otočka.......krknutí taříkajíc od podlahy........prd dlouhý, modelovaný..........sliny, moře slin.............zuby, spousta protéz............finální prd. Musim dát odpad jinak bych tuhle flatulaci nerozdejchal! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento film v sobě mám zafixovaný už od mala, takže se nemůže nikdo divit, že tomu dávám absolutní hodnocení. Všichni píšou, že film je velice nevkusný, což taky možná je, ale nic mi nebrání v tom se tomu vždycky pořádně zasmát. Myslim si, že Eddie Murphy odvedl skvělou práci a role Buddyho Love, ale i mnoha dalších tlusťochů, které ztvárnil, patří mezi moje oblíbené, na které se vždycky rád kouknu. Podle mě vynikající komedie...81% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Eddie Murphy v tomto filme zahral celkom 8 postáv. (Jakub225)
  • Kathleen Freeman, která hraje hlučnou sousedku, se objevila i v původním filmu Zamilovaný profesor z roku 1963, kde hrála Millie Lemmonovou. (HappySmile)

Reklama

Reklama