Reklama

Reklama

Experiment 21

(pořad)

Obsahy(1)

Originální a unikátní formát sociálního experimentu a reality show, v níž přijdou čtyři Pražáci během chvíle o vše. Co se stane, když vezmete lidem na 21 dní vše, o čem si mysleli, že nutně potřebují ke svému životu? Všichni zůstanou v holobytu bez oblečení, vybavení, komunikačních prostředků i jídla. Sledujte v nové COOL reality, jak si povedou. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (39)

Andrew94 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že oproti filmové předloze “Bez věcí nad věcí“ bude tato reality show zajímavější díky skutečným lidem a bez zbytečných dějových linek, které onen film obsahuje. Bohužel to bylo úplně stejné. Sestříhání 21 dnů experimentu do jednotlivých epizod bylo nešťastné. Ze začátku moc zdlouhavé (kdy 1 den byl sestříhán do půlhodinové epizody), později zase moc unáhlené a nudné, kdy přes 2 týdny experimentu sestříhali do 3 epizod a místo věnování se námětu a filozofickým úvahám zúčastněných o svém majetku jsme sledovali pro diváka nezajímavé osobní a profesní záležitosti a problémy (jako vězení, profesní ambice, cesta stopem pro pouhé sladkosti do Teplic, apod). Korunu tomu nasadila pornoherečka, která chce sice divákům ukázat své obyčejné já, ale hned na to si nechá cizím chlapem šahat na silikony kvůli cigaretě, z odebraných věcí si vybere mobil a vibrátor a ani jediný den nevydrží bez make-upu nebo fitka. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele

Cool vyrukoval s poněkud nevídaným, ale tak hrozivě odfláknutým námětem, že se dala tak nízká čísla předpokládat na hony daleko. I kdyby si neudělali vzájemnou reklamu s nechutnou ztracenou existencí jménem Daisy Lee, tak nemají absolutně čím ohromit. První díl vás baví v rámci posměchu soutěžícím, jak přicházejí o svou majetnou identitu, dalších 5 epizod je už jen stále se opakující fraška. ()

Reklama

Yokolobuna

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne... po rubanici I am fighter, kterou jsem si překvapivě dost užil, servíruje COOL srajdu, do které se podle očekávání přihlásila vyloženě parta dem*ntů. Umělý cecky Daisy Lee jsou sice celkem fajn, ale holka jinak nedá dohromady souvětí... no a i ty cecky se okoukaji během jediného dílu. Ponechávám bez hodnocení a zapomínám, že něco takového vůbec existuje ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Sice je to okopírované z filmu, nicméně to mi vůbec nevadí. Nápad na realityshow je to super. Jen škoda, že každý den neměl svůj díl, nebo minimálně dva dny v jednom dílu. Co se účinkujících týče, tak zábavu tvořila pouze Daisy. Štěpán mě hrozně iritoval a přehrával a páreček byl jedna velká nehygienická nuda. Cením alespoň pokus. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Možná jsem už tak šíleně otupělý sračkami jako ulice v karanténě, či spolu z domu, že ve výsledku hodnotím zbytečně vysoko, ale stejně, mě to na současné poměry zas tak blbé nepřišlo. Teda jo, výsledek je extrémní bizár, ale ten nápad zas tak špatný není. Co už je horší je samotné obsazení, ten pár byl (v rámci možností) poměrně ok. Daisy Lee to je kapitola sama pro sebe, když vidím takovou osobu, tak se nedivím, že si lidi dělají vtipy o blondýnách - blbá jak putštok, dokonce i svého čivavu měla, ale zase chápu proč někdo takový tam byl. Co ale nechápu byl ten poslední hipster, který si myslel jak moc je důležitej a zábavnej. Jeho samolibé kecy a rozvahy mě sraly od prvního dílu a zůstalo to až do konce. Tak či tak, mi to pořád příjde zábavnější než nějaká superstar a pokud poběží ještě jedna řada tak tomu dám ještě šanci. 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama