Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 25 (2022) (série)


Help, My Teenager Hates Me! (S25E05)

(epizoda)

Recenze (11)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní epizoda. Konečně se děj věnoval hlavní čtveřici a ani se přitom neřešilo současné dění. Neobvyklý byl díl zejména proto, že byl na South Park nečekaně srdečný, všichni čtyři se chovali jako nejlepší kamarádi, což je dost neobvyklé zejména u Kyla s Cartmanem. I když tomu chyběl ostrý vtip obvyklého South Parku tak jsem epizodu užil už jen proto, že hlavní linka s Kylem, Stanem, Cartmanem a Kennym je čím dál vzácnější. Čeká nás možná poslední díl 25. série a několik otázek je stále nevyřčených. Bude bydlet Cartman i nadále v Hot Dog Housu, bude pokračovat válka mezi Marshem a Blackem. A bude vůbec něco z toho předmětem příštího dílu nebo to plynule přejde do dalších sérií/speciálů? 70/100 **** ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si jistý, zda jsem správně dešifroval skryté poselství epizody. Nicméně jsem se slavnostně bavil i bez nezpochybnitelného pochopení metafory a to je hlavní. PS: Záchodovej teenager tomu nasadil korunku. 😄 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto chlapci zabili, asi najlepšia epizóda tohto seriálu vôbec...taký výsmech teenagerom sa dostane málokedy a keď máte tú smolu že s nimi trávite dosť času tak sa asi neprestane smiať vôbec...a keď to Randy Marsh na ihrisku otvoril tak tí zombíci nemali chybu... ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama