Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 3 (1999) (série)


Korní záhada pirátských duchů (S03E10)

(epizoda)
  • USA Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je pro fandy Kornů a SP, jeden z vrcholů života!!! :-) Special quest star: ED 209 z trilogie Robocop a nějaké lodičky ze SW a hl.! nafukovací Antonio Banderas v životní velikosti s realistickými genitáliemi. Moje (jinak docela prudérní) matka, tento díl absolutně zbožňuje. A to není nějak velkou fanynkou SP, natožpak Kornů:))) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prístave v mestečku South Park pri miestnom rybníku sa chystá oslava Halloweenu, ktorej sa má zúčastniť slávna kapela Korn. Zdá sa však, že v prístave strašia pirátsky duchovia a tak budú musieť chlapci a Korni svoje sily spojiť...Epizóda, ktorá mi zo všetkých utkvela v pamäti asi najviac, jednak vďaka paródii na kreslený seriál Scooby Doo, premene Kornov a hláške o tom, že Eric nie je tlstý a má iba ťažké kosti, načo pohotovo zareaguje Kyle že najťažšiu musí mať "tú prdelní"... ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Moderátor: Co si myslíte o naší rádiové stanici? - S.M.: Před dvěma měsíci jsem viděl, jak se v parku líbají dva chlapy. Nic teplejšího jsem neviděl až doteď, když vidím vaši stanici. ()

Reklama

Reklama