Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Toby Kebbell) a Lisa (Penelope Mitchell) jsou krátce po zasnoubení a upřímně se milují. Během společného výletu narazí na starodávnou zlou sílu, která si vybere Alexe jako svého nového hostitele a začne pomalu přebírat jeho mysl a tělo. Postupně jej mění v děs vyvolávajícího násilníka. Lisa musí začít proti temné bytosti bojovat... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Becoming je thriller s prvkami hororu,v ktorom sa mlady par vydava na cestu autom,aby si trosku uzili zivota,no to netusia,co ich caka,vacsia cast filmu je napinava a tajomna,clovek je v ocakavani,co sa z toho vykluje,herecka dvojica je sympaticka,hlavne Penelope Mitchell je pekna zienka,atmosfera graduje a v zavere pride vyvrcholenie,nie je to nejaka pecka,ale mne sa to pacilo...:-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neidentifikovatelný lupič těla si došlápl na tělesnou schránku Tobbyho Kebbela. Různými fázemi ji uzmul, až se poněkudvnaboural milostný i psychologický stav snoubenecké dvojice. A Penelope Mitchell, která potřebuje tělesný kontakt nejméně každou hodinu, denně, najednou nemá potřebu souložit. Je to pěkná holka s blond hřívou od protinožců. A zvykl jsem si na zásobárnu pohledných hereček z australských končin. A když je i taková akvizice i sympatická, je z diváckého hlediska vyhráno. Tobby Kebbell je zase jednou odsouzen si nezískat diváky na svoji stranu. Se svojí filmovou polovičkou dobrosrdečně laškuje a dovádí jen pár minut, pak mu scénář předepsal temné a negativní převtělení, k němuž dojde za pochodu, či spíše za jízdy autem k rodičům snoubenky. Režisér Omar Naim, který to má celé na svědomí, se vrací po desetileté tvůrčí odmlce. A měl jsem tu čest se kdysi v dávnověku s jeho tvorbou obeznámit prostřednictvím jeho prvotiny Final Cut se zesnulým Robinem Williamsem v hlavní roli, kterému dal příležitost zahrát si dramatickou polohu. Ovšem bylo to tenkrát takové celé nezáživné a pomalé. Nezáživných pasáží tentokrát dramaticky ubylo, ale i tak je cítit, že film nehýří z hlediska rozpočtu. A to se do děje musel ještě vměstnat i Jason Patric, který patrně hrál za balíček žvýkaček, aby nám objasnil, co tak strašného se usídlilo v těle nebohého Kebbella. Na přemíru speciálních efektů, které by mnohdy takové rejdy mohly doprovázet, rovnou zapomeňte. Režisér si na to nepotrpí, ani na to nebyly finance, a spíše se snaží jít na to celé bujení invenční cestou. A i ta špetka psychologie není k zahození. V žánrovém popisku se k mému podivu nevyskytuje označení horor, přičemž i tahle ingredience je přítomna, nicméně nečekejte drsné výjevy plné potoků krve a brutality. Je to spíše krotká záležitost, co má k dispozici zajímavé herecké představitele a usiluje o překvapení ve své oblasti, což se i víceméně daří. Omar Naim má jistě vic štěstí než sexuálního rozumu a příznivě tak zareagoval na mávání kalhotkami Penelope Mitchell před obličejem a je to hlavně její zásluha, že režisér nenudil obehraným námětem, načež jej opatřil i určitou stopou originality. 7/10 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film, co zaujme spíše okrajové publikum. Temná bytost žije snad po staletí mezi námi, ale ke své úplné existenci potřebuje lidské tělo. Samozřejmě z hlediska motivu nic nového, navíc i příběh není originální. Nevím, proč sci-fi, jelikož s vědou tenhle snímek nemá nic společného. Psychologické drama s fantastickým motivem, které na příběhu Lisy a Alexe ukazuje, jak je někdy složité žít v páru, když jsou tajemství, o nichž ten druhý neví, ale možná cosi tuší. A v momentě jejich vyzrazení přichází zkouška ohněm. Ač se zdá, že zpočátku je příběh běžný, banální, pomalejší, tak má v sobě zvláštní a neklid. Pokud se člověk nechá vtáhnout, není pro nudu místo. Solidní kameru doplňuje velmi dobrá hudba. Směrem k závěru příběh graduje, jenže vyvstává otázka, jak zabít to, co zabít nejde. Jakoby šlo o alegorii světa, kde zlo má své pevné místo a nedaří se ho nijak zničit. To ale neznamená, že by se měl člověk vzdát a že by se měl se zlem smířit. Toť závěrečné poselství. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad dvomi hviezdami, ale za to, že ten prerod bol od začiatku celkom pútavý a Toby Kebbel je sympaťák, ktorý nedostáva toľko priestoru, ako by si v Hollywoode možno zaslúžil, dávam slabšie tri. Škoda, že rozpočet bol fakt asi na úrovni jedného väčšie nákupu v Lidli. Popravde, očakával som viac. Nie že by trailer lákal na veľkolepé veci, tiež bol komorný, ale toto bola sčasti roadmovie dráma a sčasti low-cost sci-fi triler. Dalo sa to pozrieť, ale zázrak to nebol a určite som očakával viac. Čo bolo zaujímavé, tak myšlienka toho "zla", ktoré nepomohlo ani zabitie "hostiteľa" a taktiež dosť originálny bol prerod s "vyčisťovaním" s použitím druhých náhodných osôb. Viac nenapíšem, lebo už aj tak asi dosť spojlerujem a to sám nemám rád, takže tak. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Omar Naim dostal dva celkem známý herce a tisíc dolarů na natáčení.Tenhle nápad neni novej. Ale snad poprvý to bylo takový light. Žádná předávka, žádný zjištění, co ta entita nebo duch je zač. Krve a napětí by se v tom filmu jeden nedořezal. Konec odbytej.To je finále? A navíc ještě teď hoří les. To už bylo v milionu filmů, a vždycinky mě to rezesměje. Ale to finále podkresluje taková hudba, že člověk , kterej přišel k filmu v tu chvíli, by musel nabejt dojmu, že to byl doslova dvouhodinovej spektákl o záchraně světa. Přitom je to kokotina.Jedině snad Penelope za něco stála.40%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama